facebook

“Я вас благаю”:український боксер не вірить,що Росія напала на Україну:”Це Порошенкові потрібна була завіса,щоб грабувати Україну”.

Український боксер Олександр Гвоздик заявив, що не вірить в те, що Росія напала на Україну.

«Я не знаю, які там тонкощі. Але це точно не те, що на нас російські напали, щоб забрати території. Я вас благаю. Це скільки вам повинно бути років, щоб в це вірити? Може це тому, що одні говорять по-російськи, інші – по-українськи. Це ж нісенітниця. Може бути, я дурний. Але я в це не вірю», – заявив він, пише Трибуна.

За його словами, війна почалася через те, що президенту України потрібна була «димова завіса, щоб спокійно грабувати країну».
«Чому в Криму немає війни? Адже там не зробили жодного пострілу. Що, Крим не так важливий, як Донецьк або Луганськ? Думаю, що як стратегічний об’єкт він важливіший»,– сказав Гвоздик.
Боксер впевнений, що війна потрібна для того, щоб «відволікати їх від основних проблем». На питання, хто більше винен у цьому конфлікті, він заявив, що винні обидва.

«Винні обоє. Думаєте, Порошенко з Путіним не на зв’язку? Я вас благаю», – заявив він.

У соцмережах активно обговорюють висловлювання відомого спортсмена.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я вас благаю”:український боксер не вірить,що Росія напала на Україну:”Це Порошенкові потрібна була завіса,щоб грабувати Україну”.