facebook

Пашинський погрожує розправою родині кандидата від “Слуги народу”

Сергій Пашинський допомагає депутату від БПП виграти вибори на скандальному окрузі.

Народний депутат від “Народного фронту” Сергій Пашинський погрожує фізичною розправою сім’ї кандидата від партії “Слуга народу” В’ячеслава Сігачова. Пашинський вимагає, щоб Сігачов відмовився від вимоги перерахунку голосів по виборчому округу №64 в Житомирській області.

Про це інтернет-виданню UA1 повідомило джерело у виборчому штабі Сігачова.

За попередніми даними, перемогу на окрузі отримав депутат фракції “Блок Петра Порошенка” (БПП) Володимир Арешонков. Пашинський, розуміючи, що програє вибори, оскільки зайняв лише 3-е місце, домовився з депутатом БПП Арешонковим та направив свої зусилля на його підтримку.

Як повідомляє джерело інтернет-видання UA1, у штабі кандидата від “Слуги народу” вважають, що результати підрахунку голосів на дільницях було сфальсифіковано спільними зусиллями Пашинського і Арешонкова.

В’ячеслав Сігачов мав намір вимагати перерахунку голосів. Сергій Пашинський особисто зустрівся з В’ячеславом Сігачовим і погрожував йому та його родині. Скандальний нардеп вимагає від Сігачова визнати перемогу нардепа від БПП та не наполягати на перерахунку голосів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У понеділок, 22 липня, було оброблено 61% протоколів по округу. За цими результатами перемогу отримував кандидат від “Слуги народу” В’ячеслав Сігачов, а Володимир Арешонков займав друге місце.

Майже добу результати голосування не оновлювались. Місцеві мешканці повідомляли про велике скупчення на дільницях молодиків спортивної статури. Були “тітушки” як від Арешонкова, так і від Пашинського.

Опівдні понеділка Національна поліція направила на округ №64 в Житомирській області гелікоптер зі спецпідрозділом ТОР.

Речник МВС Артем Шевченко лише сьогодні, 25 липня, пояснив мету відправки спецпризначенців на округ, де балотується наближений до міністра МВС Арсена Авакова нардеп Пашинський. За словами Шевченка, на окрузі були “потенційні проблеми з перерахунком голосів або певне зволікання у встановленні результатів”.

Наступного ранку після прибуття на округ спецназу поліції було оброблено 100% протоколів та встановлено перемогу депутата від БПП Володимира Арешонкова.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пашинський погрожує розправою родині кандидата від “Слуги народу”