facebook

І я – не я, і Баста не моя: дочка скандальної судді публічно вибачилась і назвала себе патріоткою

Студентка КНУ перепросила громадян України за свої “неправильні висловлювання”

Донька скандально відомої української судді Анастасія Константінова публічно вибачилась перед українцями за свої висловлювання щодо тимчасово окупованого Криму та свого ставлення до російських артистів, які незаконно відвідували півострів. Про це стало відомо з її Instagram.

Як виявилось студентка третього курсу КНУ ім. Шевченка спеціальності юриспруденція, дійсно, є шанувальницею російського репера Басти, але зовсім не знала про його прокремлівські політичні погляди та не підозрювала, що він підтримував анексію Криму.

“Якщо він дійсно підтримував анексію Криму, то я цього не поділяю”, — сказала Константінова.

Також вона назвала свої попередні висловлювання “неправильними” та “грубими” і попросила вибачення в людей, які боронили та продовжують відстоювати територіальну цілісність України.

Окрім цього, дівчина, пожалілась, що сумує за Кримом та назвала себе українською патріоткою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що вчора, 7 травня, в мережі розгорівся скандал із приводу висловлювань 20-річної студентки та доньки української судді щодо анексованого Росією Криму. У своєму Instagram вона заявила, що Україна вже “прої***а” Крим та порадила всім незгодним швидше “змиритися, бл**ь”. Також майбутню юристку глибоко обурив той факт, що через різні санкцій до України не приїжджають “нормальні артисти”, очевидно, відносячи до цього списку різних російських зірок.

За інформацією громадського діяча Михайла Жернакова, Анастасія є родичкою однієї з одіозних київських суддів. Її мати, суддю Печерського районного суду Крістіну Константінову пов’язують зі скандальними обшуками у євромайданівських активістів та іншими сумнівними рішеннями, прийнятими під час Революції Гідності.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

І я – не я, і Баста не моя: дочка скандальної судді публічно вибачилась і назвала себе патріоткою