facebook

“Мій особистий лайфхак”: Олена Шоптенко похвалилася фігурою після недавних пологів

Молода мама Олена Шоптенко вперше після пологів показала фігуру в купальнику: ніби й не народжувала.

Українська хореограф-постановник і танцівниця Олена Шоптенко опублікувала новий знімок у своєму Instagram.

«Я 2 роки не була у відпустці. З них 1,2 року не спала безперервним сном, а решту часу – тільки на боці. Ці 2 роки були, м’яко сказано, динамічними, і втоми звичайно накопичилося багато. Ці 2 роки я не купалася в морі і не ходила по теплому піску. А це найкраща підзарядка для мене! », – зізналася Олена.

Рік тому Олена Шоптенко вперше стала мамою. Вона народила хлопчика, якого назвали Олексій. Зірка Танців з зірками швидко прийшла у форму після пологів і регулярно в своєму Instagram розповідає про те, як на неї вплинуло народження малюка, а також, як вона справляється з новою роллю — мами.

Олена Шоптенко з-за професійної діяльності швидко прийшла у форму після пологів, але до вчора артистка нікому не показувала своїх досягнень. А ось 1 серпня вона опублікувала у своєму Instagram новий знімок. На ньому танцівниця відображена на пляжі біля блакитної води. На фото Олена Шоптенко відображена в купальнику-бікіні, який відмінно демонструє підтягнуту фігуру зірки шоу “Танці з зірками”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мій особистий all inclusive лайфхак! Фото в купальнику потрібно робити на третій день! Це коли ти вже трохи засмагла, але ще не сильно наїлася”, – написала під знімком Олена Шоптенко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Мій особистий лайфхак”: Олена Шоптенко похвалилася фігурою після недавних пологів