facebook

У Зеленського запропонували саджати у в’язницю за переговори з Росією

Майбутній народний депутат від партії Володимира Зеленського”Слуга народу” Богдан Яременко запропонував ввести кримінальну відповідальність за переговори не уповноважених на це осіб із Росією.

Такий коментар він дав агентству “Інтерфакс-Україна”, уточнивши, що потрібно навести лад у воюючій країні.

Яременко також додав, що виступає за скорочення впливу держави на різні сфери життя суспільства, однак там, “де держава є – зовнішня політика і оборона, вона повинна діяти дуже чітко, жорстко і впевнено”.

Досить швидко на ініціативу людини Зеленського відреагували в Раді Федерації РФ. Олег Морозов нічого не зрозумів із слів майбутнього депутата, а від заяви йому “погано тхне”.

Яременко пройшов до парламенту на позачергових виборах у мажоритарному округу №215 у Києві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, першим ідею про введення кримінальної відповідальності запропонував лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук. Він заявляв, що лідерів “Опозиційною платформи – За життя” Віктора Медведчука і Юрія Бойка потрібно покарати за проведення переговорів із Москвою про постачання російського газу.

Крім того, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішнє переміщених осіб Георгій Тука говорив, що гастрольну діяльність в Росії необхідно заборонити не тільки українським артистам, але й також більшості чиновників та політиків.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Зеленського запропонували саджати у в’язницю за переговори з Росією