facebook

На українців чекає масова депортація: у Раді розповіли все

Після повернення півострова Крим, любителі “русского мира” можуть бути вислані за межі України

Позафракційний нардеп України Борислав Береза ​​повідомив, що люди з Криму, які обожнюють “русский мир”, після повернення території України, можуть бути вислані за межі країни.

Він заявив, що Україна повинна висилати тих людей, які проживають на території Криму або окупованих територіях Донбасу, якщо вони хочуть знаходиться в “русском мире”, бачать себе громадянами Росії і не сприймають державу Україна.

«Доведеться провести дуже велику роботу. Всім тим, хто хоче жити в «русском мире», доведеться покинути цю територію і виїхати в Росію. Хочуть жити в РФ – нехай живуть в РФ, а не на території України», – пояснив нардеп.

Береза ​​зазначив, що в такому випадку депортація може бути законною. У цих людей є паспорта іншої держави, тому проблеми з депортацією не повинно з’явитися.

«У них є паспорти інших країн. Наприклад, на території Криму проживають росіяни – із Закавказзя, з середньої смуги РФ. Необхідно буде всіх їх депортувати. Це не люди, які є громадянами України. Всі інші – хто хоче жити в Україні і за законами України – отримають таку можливість. Більш того, я впевнений, що ці люди чекають повернення окупованих територій під контроль України», – пояснив Береза.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До цього повідомлялося, що жителі окупованого Криму скаржаться на свавілля, який для них зробили росіяни. Зокрема, люди з Алушти обурені, що окупанти в особі керівництва місцевого санаторію ввели антитерористичний режим, і після цього звичайні люди стали відрізані від решти міста.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На українців чекає масова депортація: у Раді розповіли все