facebook

“Говорила, що хворіє на рак”: у Черкасах жінка зімітувала власну смерть заради наживи

25-річну Анну Бобух звинувачують у шахрайстві.

Про це повідомляє місцева преса.

За словами волонтерів, інформацію про хвороби та довідку вони завжди перевіряють. Цей випадок став громом серед ясного неба. Аня Бобух в реанімації. Онкологія, вагітна, кесарів, потім знову реанімація, кома. Потім Анні ставало краще. Про це адміністраторів груп повідомляв чоловік жінки.

На початку червня волонтери поцікавились здоров’ям хворої, але, як виявилось, жінка померла.

Після цього телефон Анни Бобух вимкнули, а сторінки в соціальній мережі видалили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Одна з благодійниць випадково з’ясувала, що Анна жива і ніколи не хворіла на рак. Поки перевіряли інформацію, один із її телефонів починає приймати дзвінки. Родина Бобух заявила, що ні про що не просили і гроші не повернуть.

За словами волонтерів, на лікування Анни перераховували чималі суми в гривнях і навіть доларах та євро. Через неї не змогли назбирати на лікування тяжкотравмованого хлопчика.

Гроші на лікування жінка просила і в знайомих та родичів.

Родичі згадують, що кілька років тому Анна вийшла заміж і була вагітною. Все було ніби добре, але в один день в неї зник живіт і навіть чоловік не знав, що сталося з дитиною. Невдовзі вони розлучилися, і через деякий час вона знову вийшла заміж.

Анна Бобух народилась в Умані. Після другого одруження перебралась в село Червона Слобода, звідки пізніше виїхала разом із чоловіком. Востаннє її бачили в Черкасах.

Довідку про хворобу жінка не показувала нікому.

За словами сусідів, жодної хіміотерапії Анна не робила, а сама собі голила голову.

За наданим раніше волонтерам номером мобільного жінка не відповідає. Чи відкрита проти неї кримінальна справа, в поліції поки не кажуть.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Говорила, що хворіє на рак”: у Черкасах жінка зімітувала власну смерть заради наживи