facebook

Невідома хвороба спотворила хлопця, лікарі безсилі: «досяг аномальних розмірів», лякаючі фото

В Індії в місті Музаффарпур 19-річний молодий чоловік страждає від страшної хвороби

Видання Daily Mail з посиланням на індійські ЗМІ повідомило, що хлопець помітив свою хворобу, коли йому ще було сім років. Його живіт став аномальних розмірів.

Лікарі йому давали ліки, які забезпечували короткочасне полегшення болю, але ефект не був довгостроковим. Хлопця направили в столицю Індії для ендоскопії, але вартість виявилася дуже великою для сім’ї.

Так, через роздутий живота Кумар був позбавлений можливості займатися спортом, а в дитинстві однолітки жорстоко глузували з нього. Але, незважаючи на хворобу, хлопець зміг влаштуватися на роботу механіком.

“Я люблю ходити на роботу. Я працюю на велосипедній фабриці і займаюся цим вже рік. Мої колеги не судять мене, і ніхто не сміється з мене”, – сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше ми повідомляли, що українців накрила нова епідемія, Супрун безсила. Про це розповів майбутній депутат “Слуги народу” Максим Бужанський в соціальних мережах.

«Періодично спалахують флешмоби на підтримку Уляни Супрун, трохи нагадують сезонні епідемії.», – пише майбутній депутат.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Невідома хвороба спотворила хлопця, лікарі безсилі: «досяг аномальних розмірів», лякаючі фото