facebook

Намагається сподобатися Зеленському? Полторак вразив українців зміною іміджу.

Міністр оборони України Степан Полторак здивував зміною зовнішності.

Багатьох спантеличило його свіже фото, опубліковане в Facebook.

На світлині привертає увагу чітко окреслена борода і вуса, чого раніше не було. І хоча статутом це не заборонено, сам Степан Полторак своїм наказом від 20 листопада 2017 року дозволив носіння вусів і бороди солдатам, але вже породило безліч припущень.

І поки прості українці тільки дивуються новим стилем глави Міноборони, експерти намагаються вгадати, що ж стоїть за зміною іміджу Полторака.

Так, серед військових є думка, що Полторак таким чином готується до відставки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Степан Тимофійович усвідомлює, що в кріслі міністра він навряд чи має шанси залишитися, тому включив розслаблений режим і десь дає собі трохи більше свободи. В душі кожен військовий, коли знає, що ось-ось піде, дає собі слабинку. Міністр – теж людина, має право зітхнути з полегшенням, робота у нього всі ці роки була непроста», – розповів боєць ВСУ.

Однак є й інша думка. Так, київський психолог Анна Чехман впевнена: зміною іміджу Степан Полторак намір завоювати довіру у народу і, можливо, сподобатися новій владі, зокрема, президенту України Володимиру Зеленському.

«Міністр розуміє: зараз, чим менше ти схожий на стару владу, тим краще. Він намагається піти від свого офіційного іміджу, від військового мундира і краватки, відростив бороду і намагається таким чином стати ближче до народу. Свою місію по зміні іміджу він виконує блискуче. Тепер він виглядає набагато симпатичніше, до нього не страшно підійти і щось запитати», – каже психолог.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Намагається сподобатися Зеленському? Полторак вразив українців зміною іміджу.