facebook

Куди дивиться закон? Одеського вбивцю-некрофіла випустили на волю. Може знову зірватися з ланцюга

Небезпечного збоченця, який звинувачувався у вбивстві 22-річної жінки та подальшій багаторазовій нарузі над тілом покійної, відпустили на свободу. Про це повідомляє RBC.ua.


Страшний злочин було скоєно на одному з пляжів під Одесою двома місцевими мешканцями.

Овідіопольський районний суд раніше в серпні виправдав одного з фігурантів справи за звинуваченням в умисному позбавленні життя жінки і визнаний винним тільки в знущанні над покійною, повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Некрофіл був засуджений до 6 років і 2 місяців позбавлення волі, але з огляду на “закон Савченко” вже вийшов. Прокуратура вважає такий вердикт суду “м’яким” і категорично з ним не згодна і готує апеляцію.

“Прокуратура оскаржить вирок – за вбивство і цинічну наругу над покійним повинні відповідати двоє спільників”, – йдеться в повідомленні органу на сторінці в Facebook.

Прокуратура в суді звинувачувала двох чоловіків в умисному вбивстві в змові дівчата і неодноразової наруги над її тілом (п. 12 ч. 2 ст. 115 і ч. 3 ст. 297 КК України).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак нещодавно вироком Овідіопольського райсуду одного з них виправдали у вбивстві, звинувативши тільки в некрофілії (ч. 3 ст. 297 КК – наруга над тілом).

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Куди дивиться закон? Одеського вбивцю-некрофіла випустили на волю. Може знову зірватися з ланцюга