facebook

У Львові біля готелю в центрі міста знайшли гранатомет

26 серпня до поліції надійшло повідомлення на службу «102» про те, що близько 02:40 год, поблизу входу у вестибюль готелю “Львів”, що на проспекті Чорновола, 7  у Львові, виявлено предмет схожий на гранатомет.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Львівської області.
У ході огляду вказаного місяця події працівниками поліції вилучено подовгастий циліндричний предмет ззовні схожий на “РПГ 22 “Нетто” із бойовим зарядом усередині.
За вказаним фактом правоохоронцями внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).
У ході експертного дослідження цього гранатомета підтверджено, що наявний у ньому заряд є придатним для вибуху.
Враховуючи це, процесуальним керівником прийнято рішення про зміну правової кваліфікації з ч.1 ст.263 КК України на ч.1 ст.258 КК України (терористичний акт).
На даний час  вирішується питання про передачу кримінального провадження за підслідністю до слідчого відділу Управління СБУ у Львівській області.
Хід досудового розслідування перебуває на контролі Львівської місцевої прокуратури №1.
Зазначимо, що у ніч на 26 серпня у Києві відбувся вибух біля будинку на вул.Паньківського, 5, що належить ВАТ «Містобуд». Відомо, що вибух викликаний постілом із аналогічної зброї.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Львові біля готелю в центрі міста знайшли гранатомет