facebook

Заморила голодом двох крихітних дітей: Горе-матір надзвичайно зраділа своєму вироку

Владиславі Трохимчук (Подчапко), яка в грудні 2016 року прирекла своїх дітей на голодну смерть в замкненій орендованій квартирі Києва, Голосіївський суд виніс вирок – вісім років тюремного ув’язнення.

Горе-матір, з вини якої помер її однорічний син і ледь не загинула дворічна дочка, зраділа такому вироку, оскільки більшу частину вона вже відсиділа.

Справа в тому, що Трохимчук потрапила під дію “закону Савченко”, і з восьми призначених судом їй залишилося відбувати близько 2,5 років.

Незважаючи на те, що прокуратура наполягала на кваліфікації “Умисне вбивство” і довічному ув’язненні, суд виніс максимально можливий термін за статтею “Залишення в небезпеці”.

Сама обвинувачена не була присутня в залі суду. Це пояснили тим, що, мовляв, не було місць в автомобілі конвою. Замість цього під час засідання було включено екран, на якому транслювали картинку з камери Владислави. Можна було побачити, що Трохимчук поводилася напрочуд спокійно.

Суддя Галина Бондаренко під час зачитування вироку напирала на те, що Владислава не пам’ятала, що відбувалося в той вечір, і двері кімнати не були замкнені. Крім того, виявивши дітей, вона несамовито закричала, що виключає навмисність злочину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З огляду на те, що вона не розкаялася в своєму злочині, а також те, що їй властива цинічність, демонстративність, безжалісність … суд вважає правомірним засудити обвинувачену до вищої міри покарання”, – продовжувала суддя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Заморила голодом двох крихітних дітей: Горе-матір надзвичайно зраділа своєму вироку