facebook

Обіцяв розпороти їй горло: в Миколаєві поліцейський отримав моторошне поранення, звільняючи заручницю

У Южноукраїнську під час затримання зловмисник із заручницею поранив ножем поліцейського, який прибув на виклик.


Про це повідомила Нацполіція в Миколаївській області.

6 вересня мешканка Южноукраїнська викликала поліцію, оскільки в її квартиру проник грабіжник та вкрав золоті прикраси, гроші та мобільний телефон.

Правоохоронці, які прибули на місце події, почали шукати зловмисника у сусідніх багатоповерхівках, де згодом почули жіночий крик про допомогу. Увійшовши в помешкання, вони побачили чоловіка, який тримав ніж біля шиї жінки та мав намір вистрибнути разом з нею з балкона.

Поліцейський зміг врятувати жінку і самого зловмисника. Натомість злодій дістав ножа та під час затримання поранив правоохоронця у праву руку.

Як з’ясувалось, раніше судимий за майнові злочини чоловік дійсно вчинив квартирну крадіжку і сусідньому із власним будинку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В помешканні зловмисника було виявлено викрадене ним майно потерпілої.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка» та ч. 2 ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Відповідно до санкцій вказаних статей передбачено покарання від обмеження волі на строк до п’яти років до позбавлення волі на строк до шести років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Обіцяв розпороти їй горло: в Миколаєві поліцейський отримав моторошне поранення, звільняючи заручницю