facebook

Порошенко з дружиною святкують річницю подружнього життя-35 років разом.

Порошенко став Ромео, щоб зробити Марині приємно в день річниці.

Екс-президент України Петро Порошенко написав слізливий пост в Telegram про 35-річну річницю з дня весілля з його дружиною Мариною Порошенко.

Петро з оптимізмом і альтруїзмом досить дивовижно уявив себе шляхетним романтиком, порівнявши їх союз з Ромео і Джульєттою. Адже у Шекспіра молода любов загинула через сімейні чвари.

У вітальному повідомленні він написав, що вже “35 років слухає одну і ту ж пісню”…

“Пам’ятаю, коли ми з Мариною ще зустрічалися, пішли на перше романтичне побачення в кінотеатр на фільм “Ромео і Джульєтта”. З тих пір для мене цей фільм і музика з нього стали символом нашої любові. Вже тоді точно знав, що Марина – любов мого життя. Сьогодні я знов слухаю цю пісню. Адже 35 років тому в цей день Марина сказала мені “так”, зробивши найщасливішою в світі людиною. Люблю тебе, моя рідна. Люблю міцніше з кожним днем”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Романтик, не інакше. Його світогляд протиставлений погляду раціональному, прагматичному. Як відомо, люди-романтики – це люди, що живуть більше в мріях, а не в реальності, люди, романтично настроєні, схильні до мрійливості, до ідеалізації інших людей і життя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Порошенко з дружиною святкують річницю подружнього життя-35 років разом.