facebook

В Англії пенсіонерка знайшла скарб, який міг належати Шекспіру(фото)

Британська пенсіонерка Сью Кілверт проводить свій вільний час за пошуком старовинних скарбів у сільській місцевості в Англії. Нещодавно вона знайшла каблучку, яка могла належати драматургу Вільяму Шекспіру.

Про це повідомляє Metro.

Так, 66-річна жінка разом із металошукачем досліджувала місцевість поблизу Шекспірівської зали в місті Уорік. Коли вона отримала сильний сигнал, то почала копати: у ямі глибиною 20 сантиметрів жінка знайшла каблучку біло-червоного кольору із написом «правда не зраджує».

Зала, біля якої знайшли каблучку, належала родині Шекспіра, вважається, що тут він написав п’єсу «Як вам це сподобається» в 1559 році. Каблучку вже відправили на дослідження в музей Бірмінгема.

Кілверт розповіла журналістам, що упродовж дня знаходила лише сміття, і лише коли один із знайомих порадив їй інше місце, вдалося знайти щось цінне.

Жінка хоче зберегти знахідку у себе, але якщо коронер музею визнає її «скарбом», то Кілверт за законом повинна буде продати каблучку музею за ціною, встановленою Комітетом з оцінки скарбів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Англії пенсіонерка знайшла скарб, який міг належати Шекспіру(фото)