facebook

На Дніпропетровищі водій маршрутки викинув пасажирку з салону

11 вересня, в одному з маршрутних таксі міста Кам’янське Дніпропетровської області сталася конфліктна ситуація між водієм та пасажиркою. В результаті сутички маршрутник буквально викинув жінку з автобуса.

Про це повідомляє Obozrevatel посилаючись сторінку потерпілої у Facebook.

«Сьогодні вранці (11 вересня. – Ред.) я сіла в маршрутне таксі на Комунарній, з собою у мене було 500 грн і 2 грн. Водій маршруту почав мене виганяти і конкретно ображати, я йому у відповідь. На наступній зупинці той силою мене виштовхав із маршрутки! Він не мав ніякого права до мене торкатися, а він дуже сильно мене штовхав!», – написала жінка.

Думки користувачів у соцмережі розділилися: хтось посміявся з інциденту і підтримав водія, а хтось заступився за жінку:

«Невже важко, знаючи, що вранці будете їхати на маршрутці, підготувати дрібні гроші водію?», «Інтелігентна ранкова розмова», «Вони знайшли одне одного…», «А скоро тисячна купюра з’явиться…», «Вона агресивніша за водія», «Ну найпростіше в усьому звинуватити водія. Насамперед, саме ви повинні самі подбати про те, щоб у вас були дрібні гроші на проїзд. Невже це так складно?», «Водій правильно вчинив, ну хто їй дасть решту з ранку?» – пишуть користувачі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Дніпропетровищі водій маршрутки викинув пасажирку з салону