facebook

Андрій Білецький розкрив всю суть опитування від Зеленського: “Викручуються, як вміють”

Андрій Білецький вважає, що Володимир Зеленський таким чином маскує свої провали

Як повідомляє Знай.юа, про це пише у своєму телеграм-каналі Андрій Білецький, назвавши це “Опитування по-презедентськи”.

Зе придумав новий спосіб виправдати свої провали на фронті, ватний курс на здачу українських інтересів та дірку в бюджеті країни. 25 жовтня він анонсував всеукраїнське “опитування” та “5 важливих запитань”. Офіційно запитання ще не озвучили. Гадаю, що у простих українців питатимуть про амністію для бойовиків або заборону стріляти у відповідь“, – вважає Андрій Білецький.

Також лідер Нацкорпусу нагадує, що подібне опитування не більше, ніж профанація, так як у законодавстві немає жодних передумов проведення такого заходу.
В українському законодавстві немає юридичних підстав для проведення такого опитування. Відповідно, якщо його результати сфальсифікують (а я впевнений, що так і буде), нікого не покарають. Зате потім під соусом “бажання простих українців” Зе просуватиме антиукраїнські рішення та дії на рівні держави. А Офіс Президента буде махати перед носом результатами цього “опитування”. Закон про “референдум” протягнути не вдалося – викручуються, “як уміють“, – вважає Андрій Білецький.

Також Андрій Білецький зауважив, що Національний Корпус офіційно звертається до Зеленського за поясненнями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Андрій Білецький розкрив всю суть опитування від Зеленського: “Викручуються, як вміють”