facebook

Двоє дітей залишились сиротами, новонароджене маля в комі: подробиці смертельної ДТП в якому загинуло подружжя

Двоє дітей залишились сиротами, новонароджене маля в комі: подробиці смертельної ДТП в якому загинуло подружжя

На Рівненщині сталася смертельна ДТП. Автомобіль Peugeot Partner, в якому їхала молода сім’я з двома маленькими дітьми, зіткнувся з бусом Volkswagen LT. У результаті чоловік та дружина в Peugeot загинули на місці, сиротами залишилися дві доньки – 3-річна Аліса та двотижневе немовля. Новонароджена зараз у реанімації у комі, її стан дуже тяжкий.

У ДТП загинуло подружжя

Вранці 23 липня на дорозі біля села Яринівка Рівненської області сталася смертельна аварія. Автомобіль Peugeot Partner, в якому їхала молода сім’я з двома маленькими дітьми, зіткнувся з бусом Volkswagen LT.

За попередніми даними поліції області, 26-річний водій Peugeot на заокругленні дороги не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Від удару передня частина легкового автомобіля зім’ялася повністю. Водій Роман Рункевич та його дружина 27-річна Світлана загинули на місці. Сиротами залишилися двоє дітей – 3-річна Аліса та новонароджена донька, якій лише два тижні.

Нині діти у лікарні. “Алісу вже можуть виписати, у неї перелом ноги, їй зробили операцію. А ось молодша донька в тяжкому стані, вона в комі”, – розповіла одна із родичок родини.

Романа та Світлану вже поховали. Молоді люди одружилися чотири роки тому. Як розповідають місцеві жителі, дядько Роми жив по сусідству із родиною Світлани. Тому подружжя дружило з дитинства.

Їхали допомагати батькові

Машину Ромі нещодавно купила його мати. Жінка їздить на заробітки до Європи, та й Рома теж заробляв за кордоном. Світлана ж виховувала доньку, а нещодавно народила другу дитину.

Сім’я жила в одному дворі з батьками Світлани, вони будували свій будинок, робили там ремонт і будували плани на майбутнє.

Того ранку родина вирушила до сусіднього села до батька чоловіка, треба було допомогти по господарству, помолотити пшеницю. Проте туди вони не доїхали.

Родичі кажуть, що маленькі дівчата мають двох бабусь, тому хтось із них візьме над ними опікунство. “Там багато родичів, тож дітей ніхто не залишить. Але, звичайно, тата й маму замінити їм неможливо. Це велике горе”, – каже один із сусідів.

Відомо, що водій буса отримав травми, в нього відкриті переломи. Рятувальникам довелося його деблокувати з понівеченого автомобіля, зараз він у лікарні.

У поліції розпочали досудове розслідування за ч.3 ст. 286 – порушення правил дорожнього руху особами, що керують транспортним засобом. Винному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Двоє дітей залишились сиротами, новонароджене маля в комі: подробиці смертельної ДТП в якому загинуло подружжя