facebook

Російська сторона не відводить сили у Станиці Луганській (фото)

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації фіксує невиконання незаконними збройними формуваннями Російської Федерації зобов’язань, покладених на них в рамках розведення сил в Станиці Луганській.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Російська сторона не демонтувала фортифікаційні споруди на ділянці розведення і не вивела особовий склад, який залишається на мосту через Сіверський Донець.

“Незаконні збройні формування РФ не виконали взяті на себе зобов’язання щодо демонтажу фортифікаційних споруд на ділянці розведення №1, а саме, не виведений особовий склад, який здійснює постійне чергування у формі зразка РФ з нарукавними нашивками синього кольору, так званого СЦКК та не прибрана фортифікаційна споруда, безпосередньо на мосту (синій кунг з логотипом СЦКК)”, – заявили в штабі.

Україна, зі свого боку, продовжує ремонтно-відновлювальні роботи мосту через річку Сіверський Донець, та забезпечує безпечний перехід мешканців окупованої території на підконтрольну українському уряду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На українській стороні, поблизу розлому мосту, постійно працюють волонтери та представники Червоного Хреста, які надають соціальну допомогу населенню”, – додали у прес-центрі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російська сторона не відводить сили у Станиці Луганській (фото)