facebook

Що чекає вас вже завтра: Місячний гороскоп на 7.02.2020 для всіх знаків зодіаку

Що чекає вас вже завтра: МІСЯЧНИЙ ГОРОСКОП НА 7.02.2020 ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

Місячний гороскоп для Овна на 14-й місячний день

Девіз чотирнадцятого місячного дня для Овнів – час діяти. Досить відкладати все серйозні рішення на потім, та й думати над кожним своїм кроком теж досить. Все вже обдумано, і ви прекрасно знаєте, як треба вчинити. Не переживайте, – Місяць на вашому боці.
Доводьте почате до кінця. Вірте в свої сили. Допомогу і підтримку готові надати друзі. Сьогодні спілкування буде приносити тільки позитивні емоції, а якщо хтось з оточуючих почне з вами конфліктувати, зрозумійте, що це знак, що допомагає виявити злу людину. Викреслюйте його зі свого життя без жалю.
Є шанс добре показати себе перед керівництвом. Не соромтеся проявити всі свої таланти. Вони будуть оцінені по заслугам. Хороший день для зустрічі з діловими партнерами і спонсерами. Взагалі в цей день гроші так і пливуть у ваші руки. Можна проводити будь-які фінансові операції, робити покупки і навіть випробовувати удачу в лотерею. Тільки свідомі шахрайські плани вирішуватися не варто.
Прекрасний день для зміни зовнішності. Перукар і стиліст – кращі ваші друзі сьогодні.
Проблем зі здоров’ям бути не повинно. Якщо ж організм і пошле сигнал, це буде свідчити не про фізичні, а про духовні проблеми, а також про перевтому

Місячний гороскоп для Тільця на 14-й місячний день

Для народжених під знаком Тільця чотирнадцятий місячний день може стати днем кардинальних змін. Стояти на одному місці і роздумувати над кожним своїм кроком досить. Занадто довго ви жили за цим принципом. Не бійтеся приймати рішення, не бійтеся труднощів, та взагалі про них не думайте. Все розпочате в цей день вдається, а якщо якась справа була відкладена, можна спробувати повернутися до неї знову і почати діяти з новими силами.
Для вас є всі можливості, але не чекайте, що все вирішиться як за помахом чарівної палички. Працювати треба, і багато. Але коли на шляху немає перешкод, досягти мети набагато простіше.
У цей день будуть в основному позитивно відноситися до вас люди, але є ризик зіткнутися і з ворогами. Не сприймайте конфлікти близько до серця. Подякуйте долі, що ви виявили недругів раніше, ніж вони змогли заподіяти вам серйозної шкоди.
День вдалий для відряджень, поїздок, для різних фінансових операцій. Є ймовірність великих грошових надходжень, так що можна ризикнути і зіграти в лотерею, тільки явних авантюр уникайте.
Здоров’я в нормі, але цілком можливо, що організм буде посилати вам сигнали. Не ігноруйте їх і не пийте таблетки. Це знак, що пора подумати про свій моральний і духовний стан.
Прекрасний день для зміни іміджу. Навіть невеликі експерименти зі стрижкою принесуть величезну користь, допоможуть налагодити особисте життя і нададуть істотну підтримку в кар’єрі.

Місячний гороскоп для Близнюків на 14-й місячний день

Чотирнадцята місячна доба для Близнюків – це можливість повністю змінити своє життя, причому виключно в кращу сторону. Зберіться і престаньте метатися. Досить думати про інших. Пора приділити увагу собі, зайнятися своїм життям.
Не сподівайтеся, що все вийде само собою. Сил доведеться докласти чимало, але це того варто. Фортуна на вашому боці. Головне не кидатися, а йти до своєї мети, не звертаючи зі шляху.
Конфліктів бути не повинно, навколишні налаштовані позитивно, але від негативу повністю застрахованими бути не можна. Хоча в цей день такій поведінці інших людей треба тільки радіти. Роздратування ви викликаєте тільки у недругів і виключно через заздрість. Сміливо викреслюйте їх зі свого життя і взагалі більше ніколи не спілкуйтеся.
З рідними та друзями можна влаштувати спільну вечірку, але тільки без алкоголю. Це обов’язкове правило. У цей день навіть невелика кількість «зеленого змія» може завдати непоправної шкоди здоров’ю.
Для тих, хто давно замислювався про зміну іміджу, краще часу годі й шукати.. Стрижка буде вам до лиця, а якщо ще й освітлити трохи тон волосся, ви виженете зі свого життя негатив і залучити побільше позитивних людей.

Місячний гороскоп для Рака на 14-й місячний день

Для Раків чотирнадцятий місячний день дає шанс змінити своє життя. Зробіть ривок, у вас все обов’язково вийде. Бажано довести до розуму справу, яку вже розпочато. Можна повернутися до покинутих раніше проектів. Нове також можна починати, але не відразу кидатися в бій, а просто робити нотатки, планувати свої дії.
Це один з найпотужніших днів місяця. Використовуйте його можливості, не втрачайте наданий долею шанс і ту неймовірну активність, яку дарує вам Місяць.
Не звертайте уваги на агресорів. Їх буде небагато, але все-таки до конфлікту треба бути готовими. Сварку не розпалюйте, так ви просто витратите свою енергію. Зробіть висновки і скажіть “спасибі”, що розпізнали ворога, поки він не встиг заподіяти вам шкоди.
Не бійтеся робити ставки, купувати лотерейні квитки, ризик в цей день більш ніж виправданий. Прислухайтеся до внутрішнього голосу,але афер все таки уникайте.
Відмінний день для спілкування з родичами, для дружніх вечірок, але тільки при організації зробіть акцент на здоровому способі життя. Алкоголь категорично неприйнятний. Хоча здоров’я, в принципі, в небезпеці. Але якщо організм буде подавати сигнали, ігнорувати їх не слід. І в першу чергу слід приділити увагу духовного стану. Побережіть зір. Подумайте, чи правильно облаштовано ваше робоче місце.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Місячний гороскоп для Лева на 14-й місячний день

Чотирнадцяту місячна доба для Левів – це можливість показати все, на що здатні представники цього царственого знака Зодіаку. Використовуйте можливості, які надає вам Місяць. У вас вийде будь-яка справу, вірте в це, у вас все вийде.
Цей день найпотужніший у всьому місячному періоді, і він відмінно підходить для того, щоб перейти нарешті від слів до дій. Можна розраховувати на допомогу вищих сил, але не треба думати, що все вирішиться без вашої участі.
Враховуйте, що підвищена активність може стати причиною перепадів настрою. Бережіть себе. Відволікайтеся від повсякденних проблем, думайте тільки про головне. Працюйте. Ви можете домогтися багато чого. В цей день є ймовірність фінансової вигоди. Спробуйте купити лотерейний квиток, навіть якщо ніколи раніше цього не робили. Фортуна на вашому боці.
Гарний день для спілкування з друзями і родичами. Але гучних зібрань краще уникати, особливо якщо вони будуть пов’язані з вживанням алкоголю.
В цей день вам бажано обмежити кількість рідини і поберегти зір. Ризику серйозних хвороб немає. Якщо і з’являться якісь симптоми, то вони будуть в першу чергу свідчити про духовні проблеми, а не про фізичні Постарайтеся їсти більше горіхів і перебувати на свіжому повітрі.
Обов’язково сходіть до перукаря. У цей день це не примха, а необхідність, яка вплине позитивно.

Місячний гороскоп для Діви на 14-й місячний день

Для Дів чотирнадцятий місячний день – період прийняття серйозних рішень і початку активних дій. Досить роздумувати, прораховувати. Пора приступати до реалізації задуманого. Будь-яка, навіть сама складна справа сьогодні вам під силу. Не варто розмінюватися, не треба займатися дрібницями. Цей день найпотужніший у всьому місячному місяці, використовуйте можливості, які він вам надає.
Виберіть, те що для вас важливіше, і не міняйте рішення. Працювати можна як розумово, так і фізично. У вас буде величезний заряд енергії, не потратьте її на дрібниці.
У роботі можна досягти великих успіхів, але не варто витрачати на це увесь день. Особистому житті також давно треба було б приділити увагу. Поспілкуйтеся з родичами, зателефонуйте друзям, організуйте пікнік або будь-яке інший спільний захід, але тільки ні в якому разі не вживайте сьогодні алкоголь.
Здоров’я у вас в нормі, але якщо відчуєте себе погано, постарайтеся зрозуміти, про що сигналізує вам організм. Проблеми не в фізичному стані, а в духовному.
Обов’язково сходіть в чотирнадцятий місячний день до перукаря. Навіть невеликі зміни в іміджі підуть вам на користь. Не упускайте такий шанс і не турбуйтеся, якщо нове відображення в дзеркалі не відразу доведеться вам до душі. Це тимчасове явище. Через пару днів ви зрозумієте, що так вам набагато краще
Місячний гороскоп для Терезів на 14-й місячний день
Чотирнадцята місячна доба для Терезів – час рішучих дій. Навіщо думати про те, якими можуть бути наслідки, якщо можна змінити хід подій. Рішучість – ось ваш кращий друг сьогодні. Забудьте про проблеми інших людей, думайте виключно про себе і про своїх близьких. Є реальна можливість значно поліпшити своє життя, зміцнити фінансове становище.
Взагалі дуже хороший день для вирішення фінансових питань. Втілюйте в життя свої ідеї, відроджуйте раніше розпочаті справи Навколо вас люди налаштовані доброзичливо, хоча ймовірність конфліктів повністю виключати не слід. Ті, хто відчуває до вас особисту неприязнь, обов’язково проявить себе. Будьте до цього готові.
Хороший день для зміцнення сімейних відносин, для підвищення свого авторитету, для придбання більшої впевненості в собі.
Зі здоров’ям проблем не повинно бути, але якщо відчуєте нездужання, або біль, не поспішайте відразу використовувати ліки, швидше за все це сигнал про те, що пора приділити увагу духовності
Обов’язково відвідайте перукаря. Бажано відмовитися від яскравих викликають стрижок і надати волоссю максимально наближений натуральний колір.

Місячний гороскоп для Скорпіона на 14-й місячний день

Для Скорпіонів чотирнадцятий місячний день може стати переломним моментом в житті. Вже не час думати і складати план дій. Пора прийняти рішення, поставити перед собою мету і зробити все, щоб добитися її.
Не слід в цей день думати про інших (звичайно, в розумних межах), набагато важливіше подбає про себе. Є шанс великих фінансових надходжень. Можна укладати угоди, робити вкладення, починати нові проекти.
Підтягнути хвости теж не завадить. Ви можете бути здивовані, але при невеликих зусиллях можна довести до розуму те, що було закинуто вами давним-давно і отримати реальний результат. Так, попрацювати доведеться, і чимало, але це того варто. Тим більше, що ви не звикли отримувати все на блюдечку.
Поруч з вами віддані люди, які бажають вам добра, але є ймовірність негативних проявів. Не турбуйтеся, якщо поруч з вами виявиться агресивна людина. Це сама доля допомагає вам виявити недоброзичливців.
Дуже хороший день для відряджень і будь-яких поїздок, є шанс великого виграшу в лотерею.
Зі здоров’ям проблем бути не повинно, але якщо є необхідність зайнятися своїм духовним станом, організм може посилати вам сигнали, і ігнорувати їх не можна ні в якому разі.
Обов’язково сходіть сьогодні до перукаря. Стрижка та фарбування волосся здатні створити справжнє диво. Як за помахом чарівної палички стане більш доброзичливим начальство, покращиться особисте життя.

Місячний гороскоп для Стрільця на 14-й місячний день

Для Стрільців чотирнадцята місячна доба дає можливість повністю змінити своє життя, і якщо зміни будуть, то виключно в кращу сторону. Час роздумів і припущень пройшов. Беріть себе в руки і дійте. Не сумнівайтеся. Все на вашому боці, а завдяки активності, яку дарує Місяць, ваші шанси збільшуються як мінімум удвічі.
Звичайно, само по собі нічого не вийде, цього не варто навіть чекати. Працювати треба, довго і наполегливо. Але для досягнення поставленої мети будуть створені всі умови, головне – не сумніватися і не лінуватися.
Більшість людей навколо вас будуть в принципі налаштовані доброзичливо, але ймовірність конфлікту повністю виключати не варто. Побачивши, що у вас все йде як по маслу, недруги активізуються. Будьте готові до цього, і не роздумуючи виключайте зі свого життя тих, хто проявляє по відношенню до вас агресію.
Хороший день для зустрічей з друзями і рідними, але тільки галасливих зібрань треба уникати, а від алкоголю треба повністю відмовитися. Навіть невелика його кількість може завдати непоправної шкоди здоров’ю.
В цей день вам навіть воду треба пити потроху, а від чаю і кави користі вже тим більше не буде.
Цей місячний період відмінно підходить для зміни іміджу. Допускаються як кардинальні зміни, так і цілком звичні. Бажано уникати яскравих кольорів

Місячний гороскоп для Козерога на 14-й місячний день

Чотирнадцятий місячний день для Козерогів – час активних дій. Нарешті настала сприятлива пора, щоб перейти від роздумів до вчинків. Сміливо беріться за найскладніші справи. Цілком можливо, що у вас на виконання їх піде цілий день.
Також не завадить вирішити давню проблему. Не бійтеся зустрічі зі своїми ворогами, – пора поглянути небезпеці в обличчя, тим більше, що Місяць повністю на вашому боці.
Дуже хороший день для будь-яких починань. Для розумової, і для фізичної праці представлені всі можливості. Енергія просто б’є ключем. Не втратьте такий шанс. Але пам’ятайте, що в житті є багато і інших важливих справ. Можна провести прекрасний час з близькими. Навіть звичайна прогулянка стане такою, що запам’ятається, допоможе налагодити відносини.
Будь-які фінансові заходи пройдуть успішно. Є шанс виграшу в лотерею, тільки з азартними іграми краще не зв’язуватися.
Хвороби, що почалися в цей день, пройдуть безслідно. Але не варто розглядати їх як проблеми з фізичним здоров’ям. Здебільшого вони є сигналом про те, що потрібно щось поміняти в духовному плані.
Відмінний день для відвідування перукаря. Стрижка буде вам дуже пасувати, та й безліч проблем дозволить вирішити. Новий імідж обов’язково приверне увагу керівництва, допоможе налагодити особисте життя. Будьте готові, що новий вигляд може не відразу вам сподобатися. Це тимчасово. Так просто впливає на вас Місяць.

Місячний гороскоп для Водолія на 14-й місячний день

Чотирнадцятий місячний день для Водоліїв – час діяти. Досить думати про наслідки, відступати. Зробіть рішучий крок, займіться реалізацією поставлених цілей. Нові справи починати небажано, але відновити роботу над старими дуже навіть рекомендується.
Хороший день для будь-яких фінансових операцій. Використовуйте всі наявні можливості. Можна навіть ризикнути і зробити ставку або купити лотерейний квиток. Є ймовірність великого виграшу.
Спілкування з оточуючими в нормі. Конфліктів не буде, навпаки, будуть ситуації, які допоможуть налагодити відносини. Тільки в шлюб вступати небажано. Краще перенести церемонію на інший день.
Здоров’я сюрпризів також не піднесе, але потрібно обов’язково прислухатися до сигналів, які посилає організм. Це час, щоб подумати про стан душі, про правила моралі.

Місячний гороскоп для Риб на 14-й місячний день

Чотирнадцятий місячний день для народжених під знаком Риб – це реальний шанс домогтися своєї мети. Підготуйтеся до нього заздалегідь, щоб не витратити даремно той запас енергії, який дарує вам Місяць. Підвищена активність принесе тільки користь, потрібно лише правильно направити свої сили. Це час діяти, один з найпотужніших днів за весь місячний період.
Не сумнівайтеся в собі, повірте, ви здатні на більше. І запам’ятайте ще одну пораду астрологів: будьте уважні до людей, які в цей день знаходяться поруч з вами, і зможете зрозуміти, хто друг, а хто ворог.
Хороший день для будь-яких фінансових справ. Фортуна на вашому боці. Для спілкування з друзями і рідними людьми немає ніяких протипоказань. Зустрічі проходять прекрасно, залишають після себе тільки приємні спогади. Але серйозні заходи краще відкласти…

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що чекає вас вже завтра: Місячний гороскоп на 7.02.2020 для всіх знаків зодіаку