facebook

На Вінничині чиновники вимагали 100 тисяч доларів за виділення 10 га землі у користування

Правоохоронці затримали депутата однієї з міських рад Вінницької області, який, заручившись підтримкою міського голови і ще трьох посібників, обіцяв підприємцю забезпечити голосування за рішення про надання в користування 10 га землі для здійснення підприємницької діяльності.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За даними прокуратури Вінницької області, двоє з пособників депутата є “впливовими в кримінальному світі особами”. Крім того, згадані особи нібито гарантували підприємцю безумовне підписання мером ухваленого рішення та відповідного договору за неправомірну вигоду в сумі $100 тис.

“Під час спроби отримання частини грошей неправомірної вигоди в сумі $20 тис. зазначені особи були затримані в порядку ст. 208 КПК України. Тривають обшуки за місцем проживання і роботи фігурантів, вилучено предмет неправомірної вигоди, а також кошти в сумі $46,5 тис., 6,7 тис. євро, 75 тис. грн і зброю, – повідомили у прокуратурі.

На даний момент вирішується питання про повідомлення про підозру зловмисникам та звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Досудове розслідування здійснюється за ч.3 ст. 368 КК України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Вінничині чиновники вимагали 100 тисяч доларів за виділення 10 га землі у користування