facebook

Депутат Соболєв, у якого жорстоко вбили 3-річного сина, заявив про новий замах на його сім’ю та терміново звернувся до Зеленського (відео)

Депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв, у якого під час обстрілу автомобіля у центрі Києва загинув 3-річний син, повідомив про підготовку нового замаху на нього і його родину.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook та виклав відеозвернення.

“Два з половиною місяці тому, серед білого дня, в центрі Києва був убитий мій син Саша… Снайпер, який цілив у мене, кулею 7.62 зніс пів голови трирічного хлопчика… Відтоді у мене одна мета – зробити все, щоб ті, на чиїх руках кров Саші, понесли заслужене покарання… За останні два тижні сталося багато подій. У мене з’явилася 100% інформація про новий підготовлюваний замах на мене і мою сім’ю”, – заявив депутат.

За його словами, ця інформація є також у столичної поліції, яка, незважаючи на ці обставини, зняла з його родини охорону від п’ятниці і до понеділка, всупереч

Соболєву, в якого вбили 3-річного сина, надали охорону
дорученню головного слідчого управління України про заходи безпеки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У мене запитання – це випадковість? За попередні два місяці, поки кримінальна справа з розслідування вбивства мого сина перебувала в главку Києва, слідство не просунулося ні на крок”, – зазначив Соболєв.

Окремо депутат звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням зустрітися з ним.

Я хочу звернутися до пана президента. Володимире Зеленський, у мене величезне прохання до Вас не як до президента, а як до батька. Приділіть, будь ласка, в своєму графіку 5 хвилин для мене. Я готовий надати всю інформацію, за допомогою якої можна не тільки притягнути до відповідальності винних у смерті мого сина, а й запобігти багатьом новим смертям”, – наголосив він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Депутат Соболєв, у якого жорстоко вбили 3-річного сина, заявив про новий замах на його сім’ю та терміново звернувся до Зеленського (відео)