facebook

Російські окупанти нажахані інформацією про новітню зброю українців – безжальних бойових заразних комах та кажанів

В росії бояться неіснуючих “бойових комах”. І це навіть не жарт, як можна було б подумати з першого разу. Про те, що в нашій державі готують інфікованих різними “небезпечними хворобами” комах, кажанів та птахів заявив постійний представник росії при ООН Василь Небензя, пише ТСН.

Відео доповіді російського політика почали розповсюджувати в соцмережах.

Небензя заявляє, що рф отримала “пакет документів”, в яких йдеться про вивчення розповсюдження небезпечних інфекцій через мігруючих птахів. Він каже, що крилаті можуть переносити хворобу Ньюкасла.

“У складі отриманих нами документів щодо вивчення можливості поширення небезпечних інфекцій через мігруючих птахів – у тому числі хвороби Ньюкасла. І кажанів, які можуть розглядатися як засоби доставки. При укусі комарі інфікують людей збудниками особливо небезпечних захворювань. У поясненні наголошується, що заражений військовослужбовець буде нездатний виконувати поставлені завдання. Через це захворювання може бути більш цінним військовим інструментом, ніж найсучасніші озброєння та техніка”, – сказав Небензя.

Що відомо про хворобу Ньюкасла

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хвороба Ньюкасла – це висококонтагіозна хвороба птахів із загону курячих. У інфікованої людини виявляються ураженими органи дихання, шлунково-кишковий тракт та центральна нервова системи.

Дуже висока епізоотологічна небезпека захворювання пов’язана з розносом інфекції на різні континенти з птахівничої продукцією. Тому хвороба Ньюкасла включена до списку особливо небезпечних хвороб.

Що відомо про біолабораторії в Україні

Кремлівські пропагандисти почали розповсюджувати нові фейки стосовно “брудної бомби” ті “біологічної зброї”, яку нібито створюють в Україні.

Свою нову дезінформаційну кампанію Кремль почав у неділю, 23 жовтня, із заяви їхнього Міноборони. Потім Шойгу особисто запросив телефонні перемовини з міністрами оборони США, Великої Британії, Франції та Туреччини, під час яких просувалася єдина теза – “брудна українська ядерна бомба”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російські окупанти нажахані інформацією про новітню зброю українців – безжальних бойових заразних комах та кажанів