facebook

“Я вже все сказав”: Князєв зробив гучну заяву. Цього варто було очікувати. Цікаво, що робитиме далі

Глава Нацполіціі Князєв подав у відставку.

Глава Національної поліції Сергій Князєв заявив, що йде у відставку. Про це він заявив на прес-конференції, скликаній сьогодні в Києві, повідомляє кореспондент “Страни”.

Князєв спочатку перераховував поліпшення в роботі поліції, які сталися за останні два роки. Після чого заявив, що йде зі своєї посади.

Зробивши цю заяву, він встав, сказав “Честь маю” і вийшов із залу. На прохання журналістів прокоментувати відставку Князєв кинув: “Я вже все сказав”.

Відзначимо, що про звільнення глави Нацполіціі заговорили ще вчора, після скандалу з його колишньою дружиною. Вікторію Князеву зупинили на польському кордоні з великою сумою грошей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сергій Князєв заявив, що гроші належать не Вікторії, а її роботодавцю, який їхав разом з нею.

“Пані Князєва є співробітником великої будівельної компанії« Атлант »зі штатом понад 500 осіб, яку очолює 78-річний Вадим Каган. Вони дійсно перетинали разом кордон. На кордоні громадянин Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, яка належить йому”, – написав Князєв.

Детально цю історію розбирали в матеріалі Сотні тисяч кеша і білий “Мерседес”. Що сталося з колишньою дружиною глави Нацполіціі на польському кордоні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я вже все сказав”: Князєв зробив гучну заяву. Цього варто було очікувати. Цікаво, що робитиме далі