facebook

І на тому світі дістануть: на Волині газовики змусили платити чоловіка, який помер 9 років тому

Унікальний та водночас курйозний випадок стався на Волині. Саме там газовики змусили чоловіка, який помер ще 9 років тому, заплатити за транспортування газу, надавши йому відповідну платіжку.

Як відзначається, стався цей інцидент в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району. Ще дев’ять років тому в селищі відбулася пожежа, яка й забрала життя одного з місцевих мешканців. Однак, нещодавно його рідні, які живуть за цією ж адресою, але в іншому будинку, отримали платіжку – адресовану на ім’я небіжчика. Рахунок виставлений за січень, а сума – 150 гривень

В свою чергу це вкрай обурило родичів загиблого, адже будинок згорів, газовий розподільник опломбований, а рахунок все ж отримали. Водночас деякі односельці почали сміятися і порадили рідним віднести платіжку на кладовище.

Щодо самих газовиків, то виправдовуються, мовляв, плутанина виникла через те, що спадкоємці не подали заяву про виключення померлого зі списку абонентів…

“Не звертався спадкоємець і правонаступник офіційно. Тобто письмової заяви на механічне відключення від системи газопостачання за вказаною адресою у нас немає”, – говорять у “Волиньгазі”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі газовики і родичі небіжчика вже домовилися про зустріч, де повинні розібратися з цією плутаниною.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

І на тому світі дістануть: на Волині газовики змусили платити чоловіка, який помер 9 років тому