facebook

Комусь значний успіх, а комусь – великі розчарування: астрологи розповіли, чого чекати знакам Зодіаку 17 лютого

Овен

У Овна є шанс переконатися в справедливості прислів’я «Не було б щастя, та нещастя допомогло». Є велика ймовірність того, що якісь несприятливі, на перший погляд, обставини в результаті обернуться для Овна удачею. Так що не варто нарікати на долю і робити поспішні висновки.

Телець

На Тельця чекає день величезних можливостей, причому вони не залежать від виникаючих на його шляху перешкод. Навпаки, перешкоди і складні завдання лише розпалять азарт Тельця. Те ж саме стосується і суперників: завтра вони будуть стимулювати Тельця, виконуючи для нього роль червоної ганчірки перед носом бика.

Близнюки

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близнюкам у кожній із сфер їх життя може надійти досить приваблива пропозиція, однак перш ніж на неї погоджуватися, зірки гороскопу радять як слід подумати. Можливо, пропозиція дійсно виявиться вигідною, а може, в ній криється підступ. Якщо ж Близнюки поквапляться з відповіддю, то ризикують програти.

Рак Зірки гороскопу попереджають Рака про те, що до справ не варто ставитися надто серйозно. Особливо це стосується побутових питань, рутини і дрібниць. Страшно уявити, яка напруга може виникнути, якщо намагатися зробити все правильно, «від і до», переймаючись через найменшу помилку! Раку варто подивитися на себе з боку і не забувати про почуття гумору.

Лев

Завтра події сприяють Льву, а доля може підкинути йому приємний сюрприз. Не виключено підвищення по службі, подарунок, незаплановані гроші. Єдиний підступ дня – це стосунки з оточуючими: Лев може випадково зіпсувати їх, надто зосередившись на собі і своїх успіхах. Як би там не було, Леву варто вести себе скромніше, намагаючись не зачіпати чужі почуття.

Діва

День Діви обіцяє бути наповнений емоціями і душевним спілкуванням! Зірки гороскопу радять їй присвятити якомога більше часу коханій людині, друзям і рідним. Якщо ж між Дівою і близькою людиною назріла важлива розмова, краще провести її саме в цей день: завтра Діві можна не турбуватися про те, чи правильно її розуміють.

Терези

Терези здатні демонструвати велику активність в справах, однак зірки гороскопу застерігають їх від поспішних вчинків і рішень. Щоб не наламати дров, Терезам завтра необхідно не подаватися емоційним поривам, приборкувати своє нетерпіння і діяти за правилом: «Сім раз відріж», тобто «відміряй» …

Скорпіон

Скорпіон має шанс відчути себе на коні! День наділяє його такими якостями, як рішучість, цілеспрямованість і проникливість, завдяки чому навіть складні справи будуть даватися йому легко. Його плани будуть відрізнятися чіткістю, а дії ефективністю, причому це стосується не тільки його власних справ, а й проблем оточуючих.

Стрілець

День дарує Стрільцю величезний, практично безмежний, потенціал! Зірки гороскопу закликають Стрільця не сидіти вдома – адже під лежачий камінь вода не тече – а намагатися бути в самому центрі подій. Дотримуючись цієї поради, Стрілець здатен багато чого досягти: день надасть йому шанс змінити своє життя в кращий бік.

Козеріг

Зірки гороскопу схиляють Козерога до того, щоб провести цей день в тиші – і зовнішній, і внутрішній. Настав час відсторонитися від усього, щоб поглянути на події з боку. Неквапливі роздуми, розслаблююча ванна, ароматичні свічки або навіть просто ліниве лежання на дивані допоможуть Козерогові зазирнути в себе, знайшовши відповіді на хвилюючі його питання.

Водолій

Завтра – чудовий день, коли почуття Водолія перебуватимуть в рівновазі. Завдяки позитивним емоціям, йому буде нескладно завоювати прихильність людей, або ж заручитися їхньою підтримкою. Цей день ідеальний для нових знайомств, спілкування, романтики, подорожей, творчості. Проведіть його поруч з тими, хто вам дорогий, – вас чекає море радості, щирості і любові!

Риби

Завтра – відмінний день для того, щоб Риби зайнялися своєю кар’єрою або вирішенням інших амбітних завдань. Направивши енергію в потрібне русло, Риби зроблять впевнений крок уперед. Єдине «але»: в будь-яких справах їм не варто покладатися на оточуючих – у плані відповідальності і дисципліни їм до Риб завтра як до Місяця далеко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Комусь значний успіх, а комусь – великі розчарування: астрологи розповіли, чого чекати знакам Зодіаку 17 лютого