facebook

Показали найвишуканіший колір інтер’єру для вітальні

Нюанси та аксесуари перетворюють звичайну кімнату на оригінальну. Особливо, якщо вони синього кольору. Він є універсальним для оформлення вітальні.

Наприклад, глибокий синій колір завжди виглядає благородно, елегантно. Тому така вітальня буде виглядати стильно незалежно від того, які меблі і предмети декору будуть в ній розташовані. Однак його не варто використовувати у великій кількості, щоб не перевантажити інтер’єр.

Однак його не варто використовувати для оформлення всіх стін. В даному випадку оптимальним рішенням буде поєднання з іншими кольорами. Це може бути білий, молочний, пісочний і інші подібні відтінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незважаючи на те, що стіни синього кольору користуються популярністю, багато хто воліє комбінувати з білим відтінком. За рахунок цього виходить створити стильний контрастний інтер’єр, який точно не залишиться без уваги гостей.

Тим, хто вибрав для себе світлий, ніжний дизайн вітальні, варто придивитися до нейтральних відтінків меблів. Це може бути сірий, бежевий, коричневий, світло-рожевий і інші тони. В даному випадку вони будуть виглядати найбільш гармонійно.

Найчастіше дизайнери рекомендують купувати диван синього кольору в тон основної акцентної стіни. Що стосується розміщення, то його можна поставити безпосередньо біля цієї стіни або ж навпаки, щоб домогтися контрастності. Якщо ж ви плануєте робити монохромний дизайн вітальні, то можна придбати диван в будь-якому відтінку синього кольору.

Різні функціональні речі також будуть доречні в інтер’єрі. Це можуть бути кольорові вази, свічники або ж рамки для картин, фотографій. Оригінально виглядають годинник незвичайної форми та інші акценти в синьому кольорі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Показали найвишуканіший колір інтер’єру для вітальні