facebook

Генконсульство України в Мілані призупиняє роботу через спалах коронавірусу

Через поширення на території Ломбардії коронавірусу, місцева влада зробила розпорядження про припинення роботи офісів з прийому громадян, за виключенням надання першочергових послуг. Зокрема, призупиняє прийом громадян та видачу документів Генеральне консульство України в Мілані. Про це генконсульство повідомило на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

 

“Враховуючи активне поширення на території Ломбардії коронавірусу 2019-nCov, відповідно до розпорядження Президента Ломбардії Аттіліо Фонтани та Міністра охорони здоров’я Італії Роберто Сперанца про введення превентивних заходів, у тому числі „припинення роботи офісів з прийому громадян, за виключенням надання першочергових послуг“ Генеральне консульство України в Мілані, за погодженням з МЗС України, з 25 лютого цього року призупиняє прийом громадян та видачу документів”, — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що прийом громадян буде відновлено після отримання відповідних рекомендацій від регіональних органів влади Ломбардії, про що буде своєчасно повідомлено.

У консульстві зазначили, що у разі виникнення надзвичайної ситуації (втрата документів, підтверджена необхідність термінового виїзду в Україну, смерть родича, дорожньо-транспортна пригода, арешт тощо) необхідно звертатися на гарячу лінію консульства або на електронну пошту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що в Італії зафіксована вже шоста жертва коронавірусу.

На даний момент в Ломбардії налічується 168 інфікованих.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Генконсульство України в Мілані призупиняє роботу через спалах коронавірусу