facebook

Раз в 100 років на Землю приходить Велика Хвороба. Збіг?

А раптом за цим хтось стоїть?

Існує теорія, що кожні 100 років на планеті розгорається пандемія. Можна сказати, що це збіг, але хронологічна точність насторожує.

У 1720 році це була чума, в 1820-м – холера, а в 1920-му – іспанський грип.

Багато дослідників говорять, що нинішня епідемія коронавируса нагадує події попередніх століть.

Виникає закономірне питання: а раптом ці пандемії штучно влаштовує якась зловісна сила? Можливо, якась таємна організація?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

1720 рік:
Європу охопила епідемія бубонної чуми, прозвана Марсельної чумою. Катастрофічний мор привів до смерті 100 000 чоловік.

1820 рік:
У столітню річницю пандемії 1720 року сталася перша епідемія холери. Вона торкнулася азіатські країни – Філіппіни, Індонезію і Таїланд. Цікаво, що від цієї епідемії теж загинуло близько 100 000 чоловік. Вважається, що причиною стало вживання сирої води з джерел.

1920 рік:
Відбулася остання і добре документована пандемія «іспанки». Цей грип вразив рекордна кількість людей – до мільярда. Загинуло 100 мільйонів. Це найсмертоносніша пандемія в історії людства.

2020 рік:
У Китаї почалася епідемія нового коронавируса, перекинувшись на Південну Корею, Іран, Італію та інші країни. Більш 77 000 заражені, понад 2 000 загинуло. Але з кожним днем ​​ситуація погіршується.

Найстрашніше, що авіаперельоти і сучасні технології прискорюють поширення вірусу по світу. І чим це закінчиться, одному Богу відомо…

А що ви думаєте?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Раз в 100 років на Землю приходить Велика Хвороба. Збіг?