facebook

Моторошна ДТП на Тернопільщині. Трагічно загинув відомий український чиновник. Не було шансів

Два авто зіткнулись поблизу с. Синява, що на Збаражчині.

Один автомобіль злетів в кювет. До лікарні доправили двох потерпілих. Один з них, чоловік, вже був мертвим на момент поступлення.

Про це повідомив в.о. директора Комунального некомерційного підприємства «Збаразька центральна лікарня» Збаразької райради Валерій Суконнік. Чоловіка, який був пасажиром одного з автомобілів, доправили до нашого закладу, але він вже був мертвим, – каже Валерій Суконнік.

– Ще доправили одну пацієнтку, яка була водій кою одного з авто. Жінку оглянули. Наразі в госпіталізації потреби немає. Чи є ще потерпілі в цій ДТП – головному лікарю не відомо.

Принаймні, каже медик, до лікарні більше людей не поступали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як з’ясувалось, в ДТП загинув Михайло Карпець. Він був начальником Ланівецького відділу Кременецької місцевої прокуратури. Був пасажиром однієї з автівок, сидів на задньому сидінні. За неофіційною інформацією, саме туди вдарила друга машина. За кермом був водій. У салоні – ще один пасажир.

За інформацією, усі з цього авто травмовані. За попередніми даними, у водія травми хребта.

Близько 13.30 у відділі комунікації головного управління нацполіції в області повідомили: на автодорозі Тернопіль-Ланівці не розминулися ВАЗ-2110 та Volkswagen Golf. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 лютого близько дев’ятої години ранку.

За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ, неподалік села Синява Збаразького району, не впорався з керуванням і авто почало заносити на слизькій дорозі. Як результат – транспорт врізався в зустрічне авто і після цього злетів у кювет, – повідомили у поліції.

– На момент автопригоди до лікарні потрапило двоє пасажирів з ВАЗу. Проте врятувати життя одному з них медикам не вдалося. Інший потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Моторошна ДТП на Тернопільщині. Трагічно загинув відомий український чиновник. Не було шансів