facebook

Чоловік-повія розповів на що він готовий за $100 на годину

Працівник інтим-індустрії розповів, що основною його клієнтурою є жінки від 30 років.

Чоловік, який працює повією, поспілкувався з користувачами Reddit і відповів на їхні запитання про професію та особисте життя. Про це повідомляє Daily Mail.

За словами працівника секс-індустрії, його типовою клієнтурою є жінки у віці від 30 до 45 років, які зазвичай непривабливі. За його словами, за весь час роботи була тільки одна клієнтка, яку він сам вважав гарячою.

Чоловік-повія бере $ 100 за годину за секс з жінками і деякі “послуги” чоловікам! 

Ана питання, чи отримує він якусь насолоду від торгівля собою, чоловік відповів, що так, адже найбільше задоволення він отримує від того, що дарує насолоду іншим, тим, хто в ній потребує.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він розповів, що мав досвід групового сексу і з чоловіками і з жінками. Він повністю підтримує будь-які експерименти клієнтів, якщо це приносе їм задоволення.

На цю роботу він потрапив, використовуючи класифіковані рекламні сайти, щоб знайти клієнтів. Користувач, відомий тільки своїм ім’ям BlackLabelBaloo, навіть заявив, що у нього була дівчина, коли він починав. Втім, партнерка була проти такої професії.

Одного разу він отримав пропозицію від чоловіка, який запропонував заплатити 60 доларів, якщо вони зможуть полежати в ліжку без сексу. Однак чоловік-повія відмовився.

«Я ніколи не забував про це. Через роки я переїхав з Гаваїв в моє теперішнє місце проживання, втратив роботу і потребував способу оплати рахунків. Тому я відправив оголошення, в якому запитував, чи не хочуть геї пообніматься з милим хлопчиком за гроші».

Чоловік розповів, що клієнтки рідко бувають гарними, тому він повинен уявляти собі більш привабливих жінок.

«І так, секс за межами роботи як і раніше приємний».

Читайте також, після 10 000 клієнтів, повія розповіла, чого насправді бажають чоловіки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чоловік-повія розповів на що він готовий за $100 на годину