facebook

“Хочеться залишити в пам’яті.” Кравець залишила «Квартал 95». Зі сльозами на очах

Олена Кравець поділилася новими душевними кадрами зі свого авторського проекту «Іронічні читання».

Зірка Студії «Квартал 95» останнім часом виступає не тільки на сцені «Вечірнього Кварталу». Так, знаменитість разом з Оленою Андрейчиковою проводить читання оповідань Андрейчикової і Таші Карлюки в рамках нового проекту, який вони називають «Іронічними читаннями». При цьому письменниця і артистка виступають на сцені для вузького кола публіки.

Кравець опублікувала в Instagram нові фото з одного з таких виступів. На них можна побачити, що артистка вийшла на сцену в стильному брючному костюмі, який вигідно доповнюють яскраво-червоні туфлі на шпильці. Її колега по сцені також з’явилася в подібному вбранні. Волосся Кравець зібрала в низький вільний хвіст.

За словами самої Кравець, виступ був настільки емоційним, що вона не витримала і заплакала прямо на сцені.

«І як же вчора було дивно, як добре нам, як затишно і камерно. І як же хочеться залишити в пам’яті і розповісти про все…І про те, що я, здається, пару раз відривалася на кілька сантиметрів від землі, вірніше від сцени – задоволення від перебування в моменті. І про серветки, підхоплюючі мої сльози в деяких особливо пронизливих рядках. І про ком у горлі, що зрадницьки виникає у фіналі деяких текстів. І про можливість бути собою, сміятися над собою, читаючи начебто не про себе…», – написала артистка підписи до знімків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона також подякувала авторам оповідань, а також глядачам і всім, хто допомагав організувати ці читання.

В коментарях шанувальники артистки відзначали її красу на знімках і мріяли особисто побувати на її читаннях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Хочеться залишити в пам’яті.” Кравець залишила «Квартал 95». Зі сльозами на очах