facebook

Україна припиняє авіасполучення з Італією – Шмигаль

За іншими країнами в уряді будуть стежити.

Україна фактично припиняє авіасполучення із охопленою коронавірусною інфекцією Італією. 

Про це на брифінгу 11 березня заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“Сьогодні дійсно було рішення і авіакомпанії вже приступили до його реалізації. Це фактично скасування авіасполучення з Італією. Поки що. У подальшому ми будемо спостерігати. У тих країнах, де буде розвиватися параболічно ця інфекція, ми будемо також ухвалювати відповідні рішення і припиняти авіасполучення”, – зазначив він.

Також Шмигаль повідомив і про масштабне закриття контрольно-пропускних пунктів України – із 219 працюватимуть лише 49.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Українські авіакомпанії розпочали реалізацію рішення про фактичне припинення авіасполучення з Італією.

Як повідомляє “Європейська правда”, про це 11 березня на брифінгу за результатами засідання уряду заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“Сьогодні дійсно було рішення, і авіакомпанії вже приступили до його реалізації. Це фактично скасування авіасполучення з Італією, поки що”, – сказав Шмигаль.

“У подальшому будемо спостерігати. У тих країнах, де буде параболічно цей вірус розповсюджуватись, ми будемо також приймати відповідні рішення, рекомендувати авіакомпаніям припиняти авіасполучення”, – додав прем’єр.

З 219 пунктів пропуску на кордоні від 12 березня працюватимуть лише 49, решта буде закрита для громадян і автотранспорту, підкреслив Шмигаль.

Нагадаємо, українська авіакомпанія SkyUp Airlines 11 березня заявила, що скорочує польотну програму до Італії та Ізраїлю у зв’язку із поширенням епідемії коронавірусу. Виконання рейсів до Неаполя триватиме без змін.

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” 10 березня повідомила про скасування низки авіарейсів до Італії та ще 15 країн світу через коронавірус.

Зокрема МАУ призупинить виконання рейсів до Венеції до 12 квітня.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Україна припиняє авіасполучення з Італією – Шмигаль