facebook

Готовий ризикнути українцями! Порошенко пішов на відчайдушний крок. Гроші на Коронавірусі

У Мережі з’явилася несподівана правда про Порошенка. Про це повідомляє “Klymenko Time”. Подаємо текст в оригіналі

Як і чому оточенню Порошенко так важливо запустити столичне метро? Розібралися і виявилося взагалі все просто. А справа в тому, що тут банальні бізнес-інтереси оточення екс-президента, особисто депутата Київради Володимира Прокопіва, який частково володіє рекламними площами київського метрополітену. Нема пасажирів – немає і грошей з цієї теми. Інші наші колеги вже розбиралися в цій ситуації, ми напишемо про неї ширше.

Коронавірус, який вже почали виявляти у жителів столиці, фігурантів цієї історії не цікавить. Як і не цікавлять цих товаришів наслідки запуску метро в стані епідемії.

Зав’язана ця історія на компаніях ТОВ “Космос Медіа Груп” і ТОВ “Центр Медіагруп”, до діяльності яких причетні, крім Прокопіва, ще й екс-заступник глави фракції “БПП” Анатолій Матвієнко, екс-нардеп Сергій Березенко і навіть його батько Іван, депутат Київради від партії Порошенка Богдан Бобровський, екс-заммінстра інформаційної політики, а нині секретар Мінкульту Артем Біденко та інші цікаві особистості.

Власне, Прокопів – екс-нардеп від партії Порошенко, він же і балотувався в Раду IX скликання по мажоритарці, але став другим і не пройшов. Зараз Прокопів секретар Київради. Вчора він сказав, що метрополітен повинен обслуговувати людей, що працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста. Нібито, київська влада готує якийсь план запуску метро. Але про справжню мету ми писали вище.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому Кличко в цій історії поводиться дуже слухняно і виступає на стороні президента і уряду. Вчора він дав зрозуміти, що про запуск метро поки що не йдеться. Судячи з усього, через домовленості з “Слугами народу”, які за чутками обіцяють допомогти зберегти його в мерському кріслі після місцевих виборів. Чи довго він буде гнути лінію Зе-команди – незрозуміло.

Невже ці доходи так важливі Порошенко і Ко, що вони готові ризикувати життями киян? У Лондоні ось закрили 40 станцій метро. А у нас лобіюють його відкриття.

Так, гроші там не величезні, якщо порівнювати з прибутком від компанії “Рошен” та інших “тем” Порошенка, але ми ж всі з вами знаємо про жадібність Петра Олексійовича, яка межує з безумством. Всі ці завзяті промови Гончаренка та інших з орбіти екс-президента мають на меті будь-якими шляхами не допустити втрату прибутку з рекламного бізнесу в метрополітені. От і все.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Готовий ризикнути українцями! Порошенко пішов на відчайдушний крок. Гроші на Коронавірусі