facebook

Уряд встановив режим надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області

Сьогодні, 20 березня, Кабінет міністрів України зібрався на поххачергове засідання уряду. На ньому обговорювалися питання виключно стосовно методів боротьби з коронавірусом в державі.

Зокрема, уряд вирішив ввести режим надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Жодних нових обмежень крім прийнятих раніше місцевою владою наразі не передбачається.

Нагадаємо, підставою для цього став перший виявлений випадок захворювання на коронавірус в Івано-Франківську. Жінка нещодавно померла в інфекційній лікарні. Їй було 56 років. Також станом на 9:00 20 березня з підозрою на коронавірус в обласній інфекційній лікарні є 15 осіб. Нагадаємо, сьогодні, 20 березня в Івано-Франківську ввели жорсткіші правила карантину. Зокрема: у аптеки та продуктові магазини мають заходити не більше 10 осіб, всі вони мають тримати дистанцію. Таке ж обмеження буде на продуктовому ринку.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції, від 12 березня до 3 квітня всі без винятку навчальні заклади закрили на карантин. Також в місті вирішили зупинити роботу всього окрім аптек, продуктових магазинів та АЗС. Крім того з 19 березня в місті перестав курсувати весь громадський транспорт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Уряд встановив режим надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області