facebook

Лихоманка і кашель: Легендарного співака підкосив коронавірус. Екстрена заява: «Я вважаю, що…»

Іспанський оперний співак Пласідо Домінго заразився коронавірусом. У неділю, 22 березня, він повідомив в соцмережі, що його тест на COVID-19 показав позитивний результат. 79-річний виконавець повідомив, що із симптомів у нього зараз спостерігаються лихоманка і кашель.


“Я вважаю своїм моральним обов’язком оголосити вам, що у мене позитивний результат тесту на коронавірус COVID 19. Моя сім’я і я знаходимося в самоізоляції до тих пір, поки це вважається необхідним з медичної точки зору”, — повідомив Пласідо Домінго на своїй сторінці у Facebook.

За словами оперного співака, на даний момент всі члени його сім’ї відчувають себе добре, але не дивлячись на це самоізолювались. Артист закликав прихильників дотримуватися всіх рекомендацій по профілактиці коронавіруса: часто мити руки, дотримуватися соціальної дистанції і по можливості залишатися вдома.

Пласідо Домінго — один з найбільш відомих тенорів в світі. Він виступає на оперній сцені протягом 50 років. За цей час Домінго виконав більше 140 провідних оперних партій. Співак є володарем 14 премій “Греммі”, в тому числі за записи до постановок “Аїда” і “Травіата” Джузеппе Верді, “Кармен” Жоржа Бізе та “Лоенгрін” Ріхарда Вагнера.

Нагадаємо, в Іспанії, де живе Пласідо Домінго, на 22 березня підтверджено 28603 випадків зараження коронавірусом, понад три тисячі з яких зафіксовані за сьогоднішній день. Від інфекції в цій країні померли 1756 людей.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лихоманка і кашель: Легендарного співака підкосив коронавірус. Екстрена заява: «Я вважаю, що…»