facebook

Популярні українські співаки “засвітилися” у російському ролику, присвяченому боротьбі з коронавірусом (відео)

Відомі українські виконавці “засвітилися” у російському ролику, який закликає до самоізоляції, у зв’язку з поширенням коронавірусу. Про це у мережі Facebook написала Catherina Kovalchuk.

“Ось так Україну в черговий раз втягують у “русскій мір”, навіть на темі коронавірусу. В державі-агресорі запустили ролик “Самоізоляція” по боротьбі з коронавірусом. Він вийшов в програмі “Вечерний Ургант”, що йде на Першому каналі Росії, а також на Ютюб-каналі цієї ж програми. Все було б добре, проте там відзначились так звані українські виконавці: Іван Дорн, Монатік та Дорофєєва (з “Время та Стекло”)”, – йдеться в дописі.

На відео українські співаки фігурують з відвертими рашистами-путіністами: Тіматі, Кіркоровим, Ургантом та іншими.

“Ці ж люди схвалювали агресію проти України, окупацію Криму, а отже, смерті наших Героїв на Донбасі. Сьогодні низка “українських” гастролерів в черговий раз показали на чиєму вони боці. На шостому році війни вони беруть участь у рашистських роликах та легітимізують агресора в Україні, адже мають велику кількість прихильників тут”, – зазначає дописувачка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що у вересні 2019 року співак Олег Винник приєднався до росіян у флешмобі за “мир без війни та насильства”. Він називається #ВСЕММИР, запустив його гурт “МИР519”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Популярні українські співаки “засвітилися” у російському ролику, присвяченому боротьбі з коронавірусом (відео)