facebook

Як відновити вії після нарощування? Фото. Зміцнення, догляд, Відновлення. Як вилікувати, наслідки?

Напевно, усі жінки, незалежно від віку, додають максимум зусиль, щоб стати чарівними. І не на останньому місці у вигляді кожної красуні знаходяться вії. Адже саме вони надають особливу чарівність жіночому обличчю, і трепет їх примушує сильніше битися чоловічі серця. І тому потрібний догляд за віями і потрібне їх відновлення після нарощування, це невід’ємна частина догляду за зовнішністю.

Кожна вія живе не більше 5 місяців і випадання вій ми частенько просто не помічаємо. Але якщо ви помітили, що вії помітно порідшали, є привід для занепокоєння. Шукайте причину. Це можуть бути алергічні прояви, у зв’язку з використанням неякісної або простроченої косметики. Необхідно періодично переглядати стан туші, підведення для очей, тіней. Є сумніви в їх придатності – без всякої жалості викидаємо.

Щоб уникнути неприємностей туш і підведення краще через півроку поміняти, подводку-через рік, тіні через два.

Нині усе більш набуває популярності процедура нарощування вій. Вважається, що ця процедура безпечна і безболісна, виконується за 2,5-3 години. Дійсно це дуже зручно, вії завжди чорні і не треба кожен ранок їх фарбувати, а увечері змивати. На жаль варіант наращенных вій підходить не усім. Існують протипоказання.

Чи шкідливе нарощування вій? Як зробити нарощування правильно, так, щоб все вийшло вдало? Поради фахівців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Від цієї процедури краще утриматися алергікам на клей (той, що на смільній основі), та і навіщо ризикувати – краще попросити в салоні наклеїти пробні вії. Майстри на це йдуть.

Абсолютно неприйнятна процедура нарощування тим, хто часто страждає кон’юнктивітом.

Якщо ви знаєте, що у вас слабкі вії, також утримаєтеся. Вони не витримають тяжкості.

Недовго протримаються накладні вії у дівчат з жирною шкірою.

Але вже якщо ви зважилися на процедуру, знайте, що робити її потрібно тільки в перевірених салонах у перевірених майстрів. Тут мають бути в наявності сертифікати на усі використовувані матеріали. Вдома краще не ризикувати.

Матеріали в салонах застосовують різні, і штучні, і натуральні. Віддайте перевагу натуральним (норка або шовк). Якщо 2 рази в місяць ви робитимете корекцію, то проходите з наращенными віями 2-3 місяці. До речі їх можна зробити пучками або по одній вії. Є ще варіант “чужих вій”, ці тримаються довше.

Якого розміру виберете вії, справа ваше. Напевно, більше природніше виглядають середні(10 мм).

Звичайно ж, усіх хвилює питання безпеки процедури і її наслідку. Шкідливо – не шкідливо. На жаль, це суто індивідуально. Чинників багато.

Що б все вийшло вдало, є декілька порад:

– три години після здійснення процедури нарощування вії не можна мочити;

– виключите з користування жирні креми, які можуть розчинити смолу;

– обмежте те, що торкається до повік, тільки уранці і увечері при умиванні, зайвий раз ока не тріть;

– два дні ніяких парових ванн;

– виключите з користування водостійку туш;

– уникайте морську і хлоровану воду;

– намагайтеся спати на спині або на боці.

Як відновити вії після нарощування? Відновлення, зволоження.

Ну і найголовніше питання – відновлення ваших вій після їх нарощування. Основне тут живлення вій і повік (фото нижче), а також їх зволоження.

Для відвертання випадання вій, для відновлення їх первинного виду краще всього скористатися натуральними оліями. Оптимальний і перевірений роками варіант – звичайна касторова олія. Застосування його в режимі “через день” не лише зміцнить вії, але і надасть їм шовковистість. Вії стануть помітно густіше, може наступне нарощування вам і не знадобиться. Якщо ж проблема ламкості вже виникла, змащуйте вії кожен вечір. Добре додати до касторової олії по 1 краплі масляних розчинів вітаміну А і Е.

Можна змішати в рівних пропорціях такі олії: касторове, виноградних кісточок, зародків пшениці, мигдальне і льняне. У наборі олій можливі різні поєднання, це не так вже важливо.

Вії після нарощування. Лікування, догляд. Як вилікувати, наслідки?

Якщо ж виникла необхідність лікування вій або повік після нарощування, то хороший ефект виходить після обробки їх на ніч сумішами реп’яхового і касторового олій і свіжого соку алое (у рівних пропорціях) з додаванням трьох крапель масляного розчину вітаміну Е. Лікування треба проводити близько місяця. Коли буде досить, побачите самі.

Обробляти вії можна тільки після повного зняття макіяжу. Догляд за віями вимагає великої старанності і обережності, оскільки невмілі маніпуляції можуть привести до роздратування.

Краще всього робити таким чином: візьміть стару щітку з-під туші, добре вимийте. Прямо у олію щітку не мочати. Крапніть вибраний вами засіб на палець, нахилитеся, і, моргаючи, нанесіть цю крапельку на вії верхнього століття. Потім розітріть тепер уже щіткою від основи до кінців, спочатку вгорі, потім внизу. Щіточку тримаєте в чистоті, кожного разу добре її промиваючи з милом.

У разі, якщо вії, після процедури нарощування, все ж почали випадати, зробіть наступне: змішайте по ложці олії обліпихи і реп’яхового, додайте столову ложку дуже дрібно подрібнених плодів шипшини. Все треба настояти 10 днів в темному місці. Процідіть і лікувальна суміш готова. Змащуйте щодня за технологією вказаною вище.

З олій можна порадити ще масляні екстракти ромашки і календули. Суміші готувати в рівних пропорціях з касторовою олією. Усі ці олії і вітаміни є в аптеці.

Непогано у разі випадання вій або запалення повік допомагає водний настій або відвар квітів волошки.

Вії після нарощування. Фото. Зміцнення, догляд. Зняття втоми

Для зміцнення вій, стимуляції їх зростання добре щодня масажувати волосяною щіточкою, змоченої теплою касторовою олією з додаванням вітамінів А, Д, Е, F. Вітаміни А і F добре попринимать і у всередину.

Для зняття втоми, зволоження добре робити прохолодні примочки з відварів трав ромашки або шавлії. Підуть і використані пакетики чаю, корисні і зелений і чорний.

І остання порада. Після нарощування щадите деякий час свої вії, використайте вітамінізовану туш з вмістом касторової олії, кератину. Обережно підходите до вибору тіней і контурного олівця. Перед сном повністю видаляйте з очей макіяж. Постійна турбота за віями і догляд за ними запорука їх краси і здоров’я.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як відновити вії після нарощування? Фото. Зміцнення, догляд, Відновлення. Як вилікувати, наслідки?