facebook

“Ми ще живі і хочемо жити”: шокуюче відеозвернення працівників Монастириської лікарні (ВІДЕО)

Медики Монастириської лікарні та жителі громади шокували громадськість своїм відкритим зверненням до президента України володимира Зеленського.

У ньому вони звинувачують місцеву владу у бездіяльності, голову ТОДА – у некомпетентності та поширенні недостовірної інформаціі в висловлюють побоювання, що Монастириська стане “українським Уханем”. Від кінцівки відео аж мурашки йдуть по шкірі.

Ось повний текст звернення, який розмістили в Фейсбуці. Він дещо відрізняється від відеозверненя.

“Відкритий лист Президентові України Володимиру ЗеленськомуГромади м. Монастириська Тернопільської області щодо загострення ситуації у зв’язку з поширенням COVID-19 у Монастириському районі. Шановний пане Президенте, в силу того, що Ваш ставленик – голова Тернопільської ОДА Володимир Труш подає у ЗМІ недостовірну інформацію щодо боротьби з коронавірусом, просимо Вас втрутитись і взяти під особистий контроль ситуацію в Монастириському районі Тернопільської області! Зокрема, 25 березня під час брифінгу новопризначений голова ТОДА Володимир Труш заявив (голослівно!!!!) про високе матеріально-технічне забезпечення лікарні в Монастириську, яка, за його словами, найкраще підготовлена в області і готова приймати хворих на коронавірус. Такі заяви свідчать про некомпетентність! Адже у Монастириську уже кілька років поспіль не функціонує інфекційне відділення лікарні, а медичні працівники залишилися наодинці з проблемою! Вони у безвиході! Самі намагаються закупити апаратуру і все необхідне за кошти громади у той час, коли місцева влада демонструє бездіяльність! Як наслідок – станом на 01 квітня77 мешканців району інфікованих на короновірус, з них 32 медпрацівникам діагностовано COVID-19. Вірус стрімко поширюється населеними пунктами району. Статистика – невтішна. Тому, на жаль, містечко може перетворитися на “український Ухань”! Закликаємо Вас, Володимире Олександровичу, зреагувати на критичну ситуацію в районі й зробити відповідні розпорядження щодо впровадження жорстких карантинних заходів, а також забезпечення Монастириської лікарні відповідними засобами захисту!”, – йдеься у зверненні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Ми ще живі і хочемо жити”: шокуюче відеозвернення працівників Монастириської лікарні (ВІДЕО)