facebook

“Пожинаємо плоди “знущання”!”: Зеленський терміново звернувся до українських медиків. “Щоденно і цілодобово”

Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення до українців. Цього разу президент звернувся до українських медиків, які зараз ведуть боротьбу з підступним коронавірусом.

Відеозвернення опубліковано на офіційній сторінці Зеленського.

Перш за все скажу: все бачу, все чую, намагаюся максимально швидко вирішувати ваші проблеми.
Стосовно звернення лікарів із міста Монастириськ. Наразі в лікарні є 4 апарати ШВЛ. Місцеве управління закупить ще. Працівників забезпечено костюмами й респіраторами на найближчі дні, йде робота над їхнім повним забезпеченням усім необхідним.

Медики міста Дубна звернули увагу на те, що лікарів «швидкої» не забезпечено засобами індивідуального захисту. Ми відправили тисячу захисних костюмів та 6 тисяч масок саме для цих медичних працівників. Але Департамент охорони здоров’я Рівненщини, розподіляючи засоби, на жаль, помилився і нічого не передав екстреній медичній допомозі. Вчора питання було частково вирішено.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ми вирішуємо й питання, які порушили у своєму зверненні лікарі Одеського обласного медичного центру. Також виправлено несправедливу ситуацію, у якій опинилися працівники екстреної медичної допомоги. Їм буде виділено грошову надбавку за протидію коронавірусу. Вчора МОЗ видав відповідний наказ.

На жаль, сьогодні ми пожинаємо плоди «знущання» над українською медичною системою в усі попередні роки. І тому щоденно й цілодобово працюємо над тим, щоб у наших медиків були всі необхідні засоби та обладнання. Ми неодмінно все подолаємо. У першу чергу завдяки вам – нашим лікарям, завдяки вашій мужності та витримці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Пожинаємо плоди “знущання”!”: Зеленський терміново звернувся до українських медиків. “Щоденно і цілодобово”