facebook

“Пожбурив прямо в обличчя касиру”: У Полтаві чоловік шокував своєю поведінко у супермаркеті. Українці обурені

У мережі опублікували відео з Полтави, де в місцевому супермаркеті чоловік кинув монетами касирці в обличчя і пішов геть з магазину.

Причиною конфлікту, очевидно, стала занадто дрібна решта, яку він отримав. Хулігана вже затримала поліція.

Подія сталася в Полтаві в ТЦ “Паровоз”. Про це повідомляє місцевий сайт “Полтавщина”.
На відео також зафіксовано, що після сварки чоловік сідає за кермо автомобіля з фішкою таксі. Очевидці також зафіксували номер машини.

У той же час за даними телеграм-каналу Teza, його звуть Сергій Гременчук.

Поліцейські встановили очевидців і потерпілу жінку, а також правопорушника. Ним виявився 49-річний житель Полтави. Він дав свідчення і визнав свою провину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляє прес-служба Нацполіціі Полтавщини, за фактом хуліганства слідчі відкрили кримінальне провадження (ч. 1 ст. 296 КК України).

Чоловікові загрожує штраф від 8 500 гривень до 17 тисяч гривень, або до шести місяців арешту, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Друзі! Звичайно ситуація, коли ми всі боремося з поширенням коронавірусу і знаходимося на самоізоляції, може тиснути на наш психологічний стан. Однак, це не привід скидати власну напругу, ображаючи і принижуючи гідність інших людей. Пам’ятайте, наша сила – в єдності. Поважайте один одного і без зайвої потреби не виходьте з дому.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Пожбурив прямо в обличчя касиру”: У Полтаві чоловік шокував своєю поведінко у супермаркеті. Українці обурені