facebook

“Коронавірус допоможе”: розкритий таємний план Тимошенко. Отримає посаду мрії

За оцінкою політичного експерта Тараса Семенюка, лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко розраховує на участь у виборах мера Києва Віталія Нестора. Який очолює близьку до “Батьківщині” організацію “Центр захисту киян” і в грудні минулого року був обраний головою столичної організації партії.

У партії “Батьківщина” вже є кандидат на посаду мера, як повідомив на своїй сторінці в Facebook. Політичний експерт Тарас Семенюк, ним буде Віталій Нестор, який вже два роки очолює “Центр захисту киян”, а в грудні був обраний керівником столичної організації “Батьківщини “.

Семенюк звернув увагу, що ситуація з коронавірусом і реакція політичних сил на надзвичайну ситуацію в державі вже восени конвертується в політичні бали на місцевих виборах.

Активність партій буде конвертуватися згодом в політичні дивіденди, адже цієї осені повинні пройти місцеві вибори і це шанс для молодих політиків показати себе в справі”, – зазначив політичний експерт.

Він також спрогнозував імовірний сценарій майбутньої мерської кампанії в Києві. За оцінкою Семенюка, влада буде представляти лідер соцопитувань і чинний мер столиці Віталій Кличко. Альтернативою влади стане Віталій Нестор, який на базі близькою до партії організації “Центр захисту киян”. Розгорнув активну роботу з надання юридичної допомоги мешканцям столиці в умовах карантину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Коронавірус допоможе”: розкритий таємний план Тимошенко. Отримає посаду мрії