facebook

Тіла порозкидало по трасі, автомобілі розірвало: швидка потрапила у моторошну ДТП (фото/відео)

В результаті автопригоди загинуло троє осіб, четверо потерпілих доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Про це повідомляє поліція Харкова.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 квітня 2020 року близько 22:00 поблизу 5-го кілометру кільцевої дороги у місті Харкові.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи СУ ГУНП в Харківській області попередньо встановлено, що автомобіль “Daewoo Sens” під керуванням 27-річної жінки, який рухався зі сторони вулиці Олександра Зубарєва в напрямку проспекта Гагаріна, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з каретою швидкої медичної допомоги.

В результаті ДТП водій та 33-річний пасажир автомобіля “Daewoo Sens”, а також 55-річний водій швидкої загинули на місці події.

Крім того, 33-річний пацієнт, два санітари 48 та 38 років а також 40-річний фельдшер, які перебували в кареті швидої, із різними травмами доставлені до медичного закладу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчі Харкова відкрили кримінальне провадження за фактом аварії з трьома загиблими. Ще четверо потерпілих наразі знаходяться у лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Співробітники СУ ГУНП в Харківській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Усі обставини аварії з’ясовуються.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тіла порозкидало по трасі, автомобілі розірвало: швидка потрапила у моторошну ДТП (фото/відео)