facebook

У МОН повідомили, чи святкуватимуть школярі випускний та останній дзвоник в період епідемії коронавірусу

Українським школам задля запобігання поширення нового коронавірусу COVID-19 радять цьогоріч відмовитися від відзначання останнього дзвоника та випускних вечорів. А табелі учням пропонують передати електронною поштою.

Про це йдеться у листі МОН керівникам департаментів освіти обласних держадміністрацій і КМДА.

Водночас, наголошується, що проведення свят не забороняється у категоричній формі, а лише рекомендується.

“Із метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у 2019/2020 навчальному році пропонуємо не проводити масових заходів із залученням учасників освітнього процесу, зокрема останніх дзвоників та випускних вечорів”, – сказано у документі.

Крім того, підсумкові атестації школам радять провести у дистанційному режимі, за допомогою онлайн-технологій. У листі наголошується, що оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів навчальних досягнень учнів має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стосовно учнів 1-8 та 10 класів, які не планують навчатися в іншому закладі освіти, у Міносвіти радять видавати їм табелі та інші відповідні документи через електронну скриньку із подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020-2021 навчального року.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У МОН повідомили, чи святкуватимуть школярі випускний та останній дзвоник в період епідемії коронавірусу