facebook

Президент хоче масово «чистити» чиновників, але цьому заважає брак кадрів

Президент України Володимир Зеленський вважає, що в Україні потрібно масово міняти чиновників середньої ланки, і зазначає, що в країні не вистачає кадрів, тому що талановиті люди не хочуть йти в політику.

«Вам сьогодні скаже будь-яка країна в світі, і США, і європейці, і всередині країни всі знають, що сьогодні нагорі ніхто нічого не бере. Президент нічого не бере, жодної копійки. В державних установах, держкомпаніях, держбанках немає людей, яких я за гроші розставив.

Нижче є проблеми, в середній ланці серед чиновників є багато людей, які там працюють по 15-20 років. вони незмінні, і я впевнений, що вони не зміняться. Я переконаний, що їх всіх треба «чистити», – сказав він у фільмі «Рік президента Зеленського», підготовленого Офісом президента і показаного 22 квітня низкою українських телеканалів.

Зеленський переконаний, що цих людей «не переробиш, вони не зміняться як люди, вони не зміняться як професіонали», на це потрібен час.

«Тобто, кадрів в країні немає. Люди талановиті є, втім, багато талановитих людей не хочуть йти в політику. Але з’являються молоді люди, прем’єр, деякі з наших міністрів нові люди, в хорошому сенсі нові обличчя»

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Президент хоче масово «чистити» чиновників, але цьому заважає брак кадрів