facebook

“С*ка, знущався над сиротами, ґвалтував жінку”: Притула розповів про скандал навколо Бабиного Яру та росіян

Скандальний російський режисер Ілля Хржановський буде працювати над Меморіалом Бабин Яр в Києві. Цей житель Москви відомий своїми скандальними фільмами: зокрема реальними згвалтуваннями на камеру та катуванням українських дітей-сиріт на камеру.

Про це розповів український шоумен, волонтер Сергій Притула.
Як відомо, Ілля Хржановський раніше зняв серію фільмів “Дау”, і по одному з них прокуратура відкрила справу через тортури над дітьми та знімання це на камеру в Харкові. Притула зауважив, що меморіал Бабин Яр чомусь будують наближені до Путіна російські олігархи Герман Хан і Михайло Фрідман.

Кадр з фільму скандального режисера

“Звичайно, вже в цьому моменті ви можете почати задаватись питанням, яким чином в історії створення меморіалу у Києві з’явилося стільки росіян, які будуть вирішувати, якою буде пам’ять українців про історію злочинів на нашій землі. Але це вже трохи інша історія. Сьогодні не про це, хоча і це важливо, в контексті питання національної гідності”, – написав Притула на своїй сторінці в Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також підкреслив, що Хржановський відомий лише одним фільмом – “Дау”. Фільмом, в якому актори не грають біль, а їм дійсно дуже роблять боляче. Фактично над людьми в цьому кіно немилосердно знущаються заради задоволення психопатичних потреб режисера.

Притула також зазначив, що в одній сцені фільму дівчину реально ґвалтують пляшкою. Також в цьому фільмі мучать дітей, включаючи немовлят. При цьому російський режисер використав у своєму фільмі українських дітей-сиріт.

Кадр з фільму скандального режисера

“Хржановський в кіно знущався над українським сиротами, ґвалтував жінку і співпрацював з російськими неонацистами і антисемітами. А тепер він приїхав, щоб будувати меморіал Бабиного Яру, щоб українці краще пам’ятали знущання і вбивства нацистів. С*ка, я відмовляюся розуміти цей трешняк!” – заявив волонтер.

Він також зазначив, що для нього очевидно, що “нова концепція Хржановського” має на меті – перетворити українську трагедію на український злочин. Зробити з постраждалих – вбивць.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“С*ка, знущався над сиротами, ґвалтував жінку”: Притула розповів про скандал навколо Бабиного Яру та росіян