facebook

“Зуби випали, щелепа згнила”: у поліції показали, як за два роки амфетамін понівечив тіло юнака

Нарколабораторію з виготовлення амфетаміну ліквідували.

У Тернополі молодий хлопець, який два роки вживав амфетамін, приготованого з небезпечних речовин, занапастив власне тіло, яке знищили наркотики. Небезпечні речовини він купував у злочинного угруповання в Тернопільській області, котре викрили та затримали правоохоронці.

Як зазначається, учасники наркоугруповання варили наркотик з ртуті, спирту, оцту та інших прекурсорів, які негативно впливають на організм людини. Продавали за ціною близько 600 гривень за один грам.

Юнак, який був одни із їхніх клієнтів, розповів, що від амфетаміну його імунітет фактично було знищено. Його зуби повипадали, а на їхньому місці утворилися ями.

“Наслідки можете бачити зараз. Два роки я ним коловся. Це кислота. І я був не те, що жовтий, я був чорний. За 2 роки він мене повністю “з’їв”. Імунітет був в мінусі. Будь-який нежить міг загнати до гробу. В мене зуби почали самі випадати та утворювалися ями. Через дірку пішло зараження кістки челюсті верхньої. Щелепа почала гнити”, – розповів житель Тернополя Юрій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як з’ясувалося, п’ятеро місцевих мешканців створили нарколабораторію та пів року збували амфетамін постійним клієнтам із залежністю.  Організував схему чоловік, який має судимість за вбивство. У спільники собі взяв друзів і родичів, які неодноразово притягувалися до відповідальності за наркозлочини.

Інгредієнти зловмисники замовляли у мережі, а отримували на одному із поштових відділень обласного центру на прізвища неіснуючих людей. Надалі варили амфетамін за рецептами, знайденими в інтернеті.

“Таких лабораторій на території Тернополя ще не було. Об’єми наркотичних речовин були значними, масштаби виготовлення наркотичних речовин ми встановлюємо. Але можу сказати, що це багато і попередньо ми намагаємося підрахувати кількість, яку вони виготовляли за місяць. Безпосередньо за виробництво та збут наркотичного засобу відповідав організатор та двоє спільників, допущених до даного процесу”, – кажуть у поліції.

Правоохоронці провели 15 обшуків та затримали організатора та двох учасників угруповання, ще двом співучасникам готується підозра згідно ч.2 ст.307 (“Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, столичний суд обрав запобіжні заходи 13 учасникам угруповання, які підозрюються у виготовленні та розповсюдженні важких наркотиків. Колишньому працівнику відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків органів внутрішніх справ, фасувальнику та керівнику закладників, який безпосередньо організовував збут метадону було встановлено заставу у понад

У Києві суд обрав запобіжний захід наркоділкам, у яких вилучили рекордну партію метадону
42 мільйони гривень.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Зуби випали, щелепа згнила”: у поліції показали, як за два роки амфетамін понівечив тіло юнака