facebook

Найбільший біцепс в світі

Спорт не тільки позитивно впливає на здоров’я, але і є єдиним способом зробити своє тіло красивим. Саме цей фактор впливає на популярність бодібілдингу, як серед чоловіків, так і серед жінок. Найбільші біцепси в світі – мета багатьох культуристів. У когось вони викликають захват, у когось огиду. Так чи інакше, щоб досягти видатних результатів, спортсменам доводиться працювати над собою, долаючи власну лінь, а цим не можна не захопитися. Так у кого ж найбільший біцепс в світі?

Грегг Валентино

Рекорд серед спортсменів всієї планети належить молодій людині, котра захоплюється бодібілдінгом, Греггу Валентино. Щоб досягти результатів, Грегг почав займатися ще з юних років. У 13 років він вже піднімав штанги. Спочатку Грегг, як і всі хлопчики його віку, тільки ходив у спортзал, мріючи отримати гарне чоловіче тіло. Але з часом юнак настільки захопився тренуваннями, що став відвідувати спортзал вже для власного задоволення, хоча Валентино орієнтувався і на результат. Його пристрасть поступово переросла в цілеспрямованість і справжній професіоналізм. Природно, що це не могло не принести певні плоди. За десять років Греггу вдалося накачати величезні біцепси в 53 сантиметри, причому без будь-якого вживання препаратів. 

Але, коли Грегг став приймати допоміжні засоби, його біцепси стали рости як на дріжджах, буквально роздуваючись. У підсумку йому вдалося досягти рекордної величини в 71 сантиметр. В даний час у Валентино найбільший біцепс в світі – 84 см. Руку такого обсягу складно уявити, тим не менш, вона реальна. Саме завдяки своїм зусиллям Греггу вдалося потрапити в Книгу Рекордів Гіннеса, його результатам цілком може позаздрити сам Арнольд Шварценеггер. 

Цікавий факт, що культуристи часто не можуть похвалитися величезною силою, а лише обсягом кінцівок. Як правило, через свою масу тіла їм складніше пересуватися, тому вони втрачають реакцію і спритність. 

Вправи на біцепси від Грегга

Греггу вдалося розробити унікальну систему, включаючи найефективніші вправи на біцепс, що складаються з згинальних рухів в ліктях, з вантажем. Для подібних тренувань можуть використовуватися будь-які обважнювачі: як гантелі, так і штанга. Якщо ви хочете збільшити силу, виконуйте вправи з повною амплітудою; якщо ваша задача – збільшити обсяг і м’язовий пік – з обмеженою амплітудою. Саме це радить Грегг Валентино. До речі, він рекомендує займатися три рази в тиждень, поєднуючи вправи на біцепси з тренуваннями широких м’язів спини. А інші дні можна присвятити трицепсам і плечовим м’язам. Грегг радить зосереджуватися на кожному русі, уявляючи, як біцепси збільшуються в розмірах, і наростає м’язова тканина. Такий психологічний прийом дуже допомагає домогтися небувалих результатів.

Взагалі, Грегг Валентино викликає невдоволення багатьох скептиків. Деякі вважають, що він домігся успіху завдяки Синтолу, тому не має право називатися бодибилдером. Можливо, цей спортсмен не ідеальний, але в той же час саме він став рекордсменом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Найбільший біцепс в світі