facebook

На Херсонщині три села закривають на карантин через COVID-19

Олешки, Ліві Солонці та Малі Копані з 13:00 25 квітня і до 06:00 27 квітня закриті на в’їзд-виїзд, там проводитимуться додаткові дезінфікуючі заходи з недопущення поширення коронавірусної хвороби.

На Херсонщині три населені пункти закривають на карантин через COVID-19.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки. Та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення про закриття трьох населених пунктів на карантин – це місто Олешки, а також села Ліві Солонці Олешківського району та Малі Копані Голопристанського району.

«У вказаних населених пунктах зафіксовано збільшення кількості хворих на COVID-19, тому цими днями проводитимуться тимчасові обмеження та додаткові дезінфікуючі заходи. З недопущення поширення коронавірусної хвороби», – йдеться в повідомленні. Населені пункти будуть закриті на в’їзд-виїзд 13:00 25 квітня і до 06:00 27 квітня. Зазначається, що у місті Олешки буде встановлено 5 карантинних блокпостів, у Малих Копанях – 2, у Лівих Солонцях – 2. Правоохоронці контролюватимуть дотримання громадянами карантинних заходів, шляхом цілодобового патрулювання.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Херсонщині три села закривають на карантин через COVID-19