facebook

Результат за 20 хвилин: вчені розробили унікальний експрес-тест

Британські вчені розробили експрес-тест на імунітет до коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє “Daily Mail“.

Як зазначається, для проведення тесту людина повинна надати кров за допомогою уколу і подібно до тесту на вагітність, після 20-хвилинного очікування з’являються одна або дві смужки.
Дві смужки свідчать про те, що у людини є антитіла до вірусу. Одна смужка – що він вразливий для коронавірусної інфекції або тест не пройдений.

Британський уряд очікує, після проходження тесту британці будуть фотографувати і відправляти свої результати в загальну базу даних і британці зможуть перевірити, чи розвинувся у них імунітет. Потім їм буде дозволено повернутися до роботи в звичайному режимі.

Тако очікується, що до літа 2020 року зможуть провести до одного мільйона таких тестів, а до наступного року – до 50 мільйонів. Він повинен коштувати 10 фунтів стерлінгів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попри це, план британського уряду не відповідає рекомендаціям Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо того, що країнам не слід видавати так звані “паспорта імунітету”, оскільки немає ніяких доказів того, що люди, які виробили антитіла після коронавірусу, були захищені від другої інфекції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Результат за 20 хвилин: вчені розробили унікальний експрес-тест